Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

kod mane je domaće vino za ekipu a ne informacije! [thumbsup]

Mislim da će te pričekati razširenih ruku[rolleyes]

[emo_cool]

pego: ” kod mane je domaće vino za ekipu a ne informacije! [thumbsup] ” Aj dobro samo da nisi škrte ruke….[thumbsup]

nikome ne broin čaše. ako si negdi oko šibenika navrati

Muke ti ježove !

mateja: ” A dica jako vole lizalice bar kod nas je tako[wink] ” E ali ja nisam Zeko i Njetto….[cry]

Pa Njetto i bolje da nisi…[thumbsup]

[emo_cool]

svojnov9:

mateja: ” A kad sam se ja drla na tebe[undecid]…ja uvijeg gledam da ti uživaš, se veseliš, pričam sa tobom a ti tako…nikad zadovoljan[sad] ” Kmmmeeee ja bi još,ja bi više….[cry]

A što bi ti još više, kad imaš u virtualnom svijetu sve što želiš[lol]

Ma fali mi još,još,još………[lol]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

mateja: ” svojnov9: ” mateja: ” A kad sam se ja drla na tebe[undecid]…ja uvijeg gledam da ti uživaš, se veseliš, pričam sa tobom a ti tako…nikad zadovoljan[sad] ” Kmmmeeee ja bi još,ja bi više….[cry] ” A što bi ti još više, kad imaš u virtualnom svijetu sve što želiš[lol] ” Ma fali mi još,još,još………[lol]

Uvijek kažeš da trebaš još pa još, ali znaš nikad nisi rekao što to tako jako želiš[huh]

[emo_cool]

nikome ne broin čaše. ako si negdi oko šibenika navrati

Moga si za početak ti svratiti do Splita ,mi svaki petak u 19 sati se sastajemo i mislim da bi bio super zadovoljan viruj mi…

Uvijek kažeš da trebaš još pa još, ali znaš nikad nisi rekao što to tako jako želiš[huh]

Pa kad me je sram……..bem ti neiskustvo..

mateja: ” Uvijek kažeš da trebaš još pa još, ali znaš nikad nisi rekao što to tako jako želiš[huh] ” Pa kad me je sram……..bem ti neiskustvo..

Onda bi trebao reći da češ mi reći u četiri oči[proud]

[emo_cool]

svojnov9: ” mateja: ” svojnov9: ” mateja: ” A kad sam se ja drla na tebe[undecid]…ja uvijeg gledam da ti uživaš, se veseliš, pričam sa tobom a ti tako…nikad zadovoljan[sad] ” Kmmmeeee ja bi još,ja bi više….[cry] ” A što bi ti još više, kad imaš u virtualnom svijetu sve što želiš[lol] ” Ma fali mi još,još,još………[lol] ” Uvijek kažeš da trebaš još pa još, ali znaš nikad nisi rekao što to tako jako želiš[huh]

Njemu uvijek fali i jako želi još jednu pivu[wink] Pozdrav kolegici iz Dežele, i ostalima[thumbsup]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

svojnov9:

mateja: ” Uvijek kažeš da trebaš još pa još, ali znaš nikad nisi rekao što to tako jako želiš[huh] ” Pa kad me je sram……..bem ti neiskustvo..

Onda bi trebao reći da češ mi reći u četiri oči[proud]

To , to sam ti upravo htio reći…..[thumbsup]

Alabama pozdrav i tebi[smiley]…rijetko navratiš u naše društvo, a za pivu bi rekla da je istina[wink]

[emo_cool]

Alabama pozdrav i tebi…

New Report

Close