pego,
kod mane je domaće vino za ekipu a ne informacije! [thumbsup]
Mislim da će te pričekati razširenih ruku[rolleyes]
[emo_cool]
pego: ” kod mane je domaće vino za ekipu a ne informacije! [thumbsup] ” Aj dobro samo da nisi škrte ruke….[thumbsup]
nikome ne broin čaše. ako si negdi oko šibenika navrati
Muke ti ježove !
mateja: ” A dica jako vole lizalice bar kod nas je tako[wink] ” E ali ja nisam Zeko i Njetto….[cry]
Pa Njetto i bolje da nisi…[thumbsup]
[emo_cool]
svojnov9:
”
mateja: ” A kad sam se ja drla na tebe[undecid]…ja uvijeg gledam da ti uživaš, se veseliš, pričam sa tobom a ti tako…nikad zadovoljan[sad] ” Kmmmeeee ja bi još,ja bi više….[cry]
”
A što bi ti još više, kad imaš u virtualnom svijetu sve što želiš[lol]
Ma fali mi još,još,još………[lol]
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
mateja: ” svojnov9: ” mateja: ” A kad sam se ja drla na tebe[undecid]…ja uvijeg gledam da ti uživaš, se veseliš, pričam sa tobom a ti tako…nikad zadovoljan[sad] ” Kmmmeeee ja bi još,ja bi više….[cry] ” A što bi ti još više, kad imaš u virtualnom svijetu sve što želiš[lol] ” Ma fali mi još,još,još………[lol]
Uvijek kažeš da trebaš još pa još, ali znaš nikad nisi rekao što to tako jako želiš[huh]
[emo_cool]
pego,
nikome ne broin čaše. ako si negdi oko šibenika navrati
Moga si za početak ti svratiti do Splita ,mi svaki petak u 19 sati se sastajemo i mislim da bi bio super zadovoljan viruj mi…
Uvijek kažeš da trebaš još pa još, ali znaš nikad nisi rekao što to tako jako želiš[huh]
Pa kad me je sram……..bem ti neiskustvo..
mateja: ” Uvijek kažeš da trebaš još pa još, ali znaš nikad nisi rekao što to tako jako želiš[huh] ” Pa kad me je sram……..bem ti neiskustvo..
Onda bi trebao reći da češ mi reći u četiri oči[proud]
[emo_cool]
svojnov9: ” mateja: ” svojnov9: ” mateja: ” A kad sam se ja drla na tebe[undecid]…ja uvijeg gledam da ti uživaš, se veseliš, pričam sa tobom a ti tako…nikad zadovoljan[sad] ” Kmmmeeee ja bi još,ja bi više….[cry] ” A što bi ti još više, kad imaš u virtualnom svijetu sve što želiš[lol] ” Ma fali mi još,još,još………[lol] ” Uvijek kažeš da trebaš još pa još, ali znaš nikad nisi rekao što to tako jako želiš[huh]
Njemu uvijek fali i jako želi još jednu pivu[wink] Pozdrav kolegici iz Dežele, i ostalima[thumbsup]
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
svojnov9:
”
mateja: ” Uvijek kažeš da trebaš još pa još, ali znaš nikad nisi rekao što to tako jako želiš[huh] ” Pa kad me je sram……..bem ti neiskustvo..
”
Onda bi trebao reći da češ mi reći u četiri oči[proud]
To , to sam ti upravo htio reći…..[thumbsup]
Alabama pozdrav i tebi[smiley]…rijetko navratiš u naše društvo, a za pivu bi rekla da je istina[wink]
[emo_cool]