svojnov9: ” Za ovo ipak nisam ja kriva….previše km nas djeli da bi nešto dobio od mene[lol] [lol] [lol] ” Hahaha slabo se razumim u virtualno pa mi reci jel tako išta moguće…..,jer onda bem ti bilo je svašta….[shocked][shocked] ” Gdje u tvojim snovima[lol]
Treće pravilo foruma kaže: Ne busaj se u prsa….[cool]
Sve je stvar psihe.....
njetto: ” mateja: ” njetto: ” mateja: ” svojnov9: ” Što Njetto crni sine učini u sekundu da nam Mateja odbija doć a ja se tarem danima……bem ti i tebe ćemo iznjettat…[shocked] ” Pa rekao je istinu i kako mu ja vjerujem, bolje da se situacija najprije smiri…. ” Hvala ti Mateja što si na mojoj strani,….odužiću ti se….. ” Sad trebam najprije pitati sa čime….. ” Limunadom……npr. ” Ako če bit samo limunada, moram još razmislit…jednom si mi rekao da nisam skromna, tako da trebam paziti na svoje ime[rolleyes]
A šta bi ti još……[shocked].. Ma daaaj ne plaši me…..[shocked]
Sve je stvar psihe.....
njetto: ” Nije mi Zeko više prijatelj, imam novoga…[proud] ” Ko je to[shocked]….zaista sam predaleko, kad takve stvari saznam zadnja[sad] ” Neću ti reći jer možda se još ljuti,… ” Zar si ga tako brzo naljutio[undecid]….a mene ti ne uspije nikako[rolleyes]
Nisam ja ,….Zeko je…
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” svojnov9: ” Za ovo ipak nisam ja kriva….previše km nas djeli da bi nešto dobio od mene[lol] [lol] [lol] ” Hahaha slabo se razumim u virtualno pa mi reci jel tako išta moguće…..,jer onda bem ti bilo je svašta….[shocked][shocked] ” Gdje u tvojim snovima[lol] ” Treće pravilo foruma kaže: Ne busaj se u prsa….[cool]
A gdje su ta pravila…ja ne znam ni prvog ni drugog a već sam neko vrijeme ovdje[undecid]
[emo_cool]
mateja: ” njetto: ” Nije mi Zeko više prijatelj, imam novoga…[proud] ” Ko je to[shocked]….zaista sam predaleko, kad takve stvari saznam zadnja[sad] ” Neću ti reći jer možda se još ljuti,… ” Zar si ga tako brzo naljutio[undecid]….a mene ti ne uspije nikako[rolleyes] ” Nisam ja ,….Zeko je…
Što to radi ljubomora ljudima[huh]
[emo_cool]
njetto: ” Nije mi Zeko više prijatelj, imam novoga…[proud] ” Ko je to[shocked]….zaista sam predaleko, kad takve stvari saznam zadnja[sad] ” Neću ti reći jer možda se još ljuti,… ” Zar si ga tako brzo naljutio[undecid]….a mene ti ne uspije nikako[rolleyes]
Kako znaš da san te počeja ljutit..?!?
Sve je stvar psihe.....
njetto: ” mateja: ” svojnov9: ” Za ovo ipak nisam ja kriva….previše km nas djeli da bi nešto dobio od mene[lol] [lol] [lol] ” Hahaha slabo se razumim u virtualno pa mi reci jel tako išta moguće…..,jer onda bem ti bilo je svašta….[shocked][shocked] ” Gdje u tvojim snovima[lol] ” Treće pravilo foruma kaže: Ne busaj se u prsa….[cool] ” A gdje su ta pravila…ja ne znam ni prvog ni drugog a već sam neko vrijeme ovdje[undecid]
He,he gdje su ? Dođi ovamo pa ćemo ti pokazat pravila….[cool]. Ne dajemo široj javnosti….sorry
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” njetto: ” Nije mi Zeko više prijatelj, imam novoga…[proud] ” Ko je to[shocked]….zaista sam predaleko, kad takve stvari saznam zadnja[sad] ” Neću ti reći jer možda se još ljuti,… ” Zar si ga tako brzo naljutio[undecid]….a mene ti ne uspije nikako[rolleyes] ” Kako znaš da san te počeja ljutit..?!?
Ti ljutit….nikako ti ne uspijeva, ali priznajem da je nekima već uspjelo na ovom forumu, ali su me trezne glave pravo vrijeme ohladile[proud]
[emo_cool]
mateja: ” njetto: ” mateja: ” svojnov9: ” Za ovo ipak nisam ja kriva….previše km nas djeli da bi nešto dobio od mene[lol] [lol] [lol] ” Hahaha slabo se razumim u virtualno pa mi reci jel tako išta moguće…..,jer onda bem ti bilo je svašta….[shocked][shocked] ” Gdje u tvojim snovima[lol] ” Treće pravilo foruma kaže: Ne busaj se u prsa….[cool] ” A gdje su ta pravila…ja ne znam ni prvog ni drugog a već sam neko vrijeme ovdje[undecid] ” He,he gdje su ? Dođi ovamo pa ćemo ti pokazat pravila….[cool]. Ne dajemo široj javnosti….sorry
Malo prije si mi rekao da bolje da ne dolazim, a sad da neka dođem….ja sam već odlučila da ti vjerujem na prvu riječ, tako da se nemoj sad predomišljat[wink]
[emo_cool]
njetto: ” mateja: ” njetto: ” Nije mi Zeko više prijatelj, imam novoga…[proud] ” Ko je to[shocked]….zaista sam predaleko, kad takve stvari saznam zadnja[sad] ” Neću ti reći jer možda se još ljuti,… ” Zar si ga tako brzo naljutio[undecid]….a mene ti ne uspije nikako[rolleyes] ” Kako znaš da san te počeja ljutit..?!? ” Ti ljutit….nikako ti ne uspijeva, ali priznajem da je nekima već uspjelo na ovom forumu, ali su me trezne glave pravo vrijeme ohladile[proud]
Zato se i bojim početi te ljutit…..[proud]
Sve je stvar psihe.....