Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

svojnov9:

mateja: ” svojnov9: ” mateja: ” ” Da na glavi...več cijeli dan se češljam jer me svrbi[lol] [lol] [lol] Pa želim čuti ono što želiš reći a vidim da trebaš malo da te netko potakne…. ” Mateja,Mateja….[shocked] ” Zar ne vjeruješ[lol] [lol] [lol] ” Sad kad bolje promislim i mene je počelo češkat………uuffff gadno treba bit nježan…[angry]

Za ovo ipak nisam ja kriva….previše km nas djeli da bi nešto dobio od mene[lol] [lol] [lol]

Hahaha slabo se razumim u virtualno pa mi reci jel tako išta moguće…..,jer onda bem ti bilo je svašta….[shocked][shocked]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

njetto: ” mateja: ” svojnov9: ” Što Njetto crni sine učini u sekundu da nam Mateja odbija doć a ja se tarem danima……bem ti i tebe ćemo iznjettat…[shocked] ” Pa rekao je istinu i kako mu ja vjerujem, bolje da se situacija najprije smiri…. ” Hvala ti Mateja što si na mojoj strani,….odužiću ti se….. ” Sad trebam najprije pitati sa čime…..

Limunadom……npr.

Sve je stvar psihe.....

Ja sam skroman ja bi samo sudjelovao….[undecid]

njetto: ” svojnov9: ” Što Njetto crni sine učini u sekundu da nam Mateja odbija doć a ja se tarem danima……bem ti i tebe ćemo iznjettat…[shocked] ” Ma daaaaj, pa šta će nam dok imamo zdrave ruke….urazumi se….[cool] ” Daj kako ono geslo ide…..

Koje?!? ne sićan se…

Sve je stvar psihe.....

Nije mi Zeko više prijatelj, imam novoga…[proud] ” Ko je to[shocked]….zaista sam predaleko, kad takve stvari saznam zadnja[sad] ” Neću ti reći jer možda se još ljuti,…

Zar si ga tako brzo naljutio[undecid]….a mene ti ne uspije nikako[rolleyes]

[emo_cool]

mateja:

njetto: ” mateja: ” svojnov9: ” Što Njetto crni sine učini u sekundu da nam Mateja odbija doć a ja se tarem danima……bem ti i tebe ćemo iznjettat…[shocked] ” Pa rekao je istinu i kako mu ja vjerujem, bolje da se situacija najprije smiri…. ” Hvala ti Mateja što si na mojoj strani,….odužiću ti se….. ” Sad trebam najprije pitati sa čime…..

Limunadom
……npr.

Mogu li te banirat zbog toga

svojnov9:

njetto: ” svojnov9: ” Što Njetto crni sine učini u sekundu da nam Mateja odbija doć a ja se tarem danima……bem ti i tebe ćemo iznjettat…[shocked] ” Ma daaaaj, pa šta će nam dok imamo zdrave ruke….urazumi se….[cool] ” Daj kako ono geslo ide…..

Koje?!? ne sićan se…

Dirajmo se ….

Ja sam skroman ja bi samo sudjelovao….[undecid]

E tu san te čeka, sad bi i ti tija gledat,….ne mogu dvoje gledat

Sve je stvar psihe.....

Sretan uskrs svima, vidim razvija se situacija [thumbsup] samo ne znam gdje ?

Za ovo ipak nisam ja kriva….previše km nas djeli da bi nešto dobio od mene[lol] [lol] [lol] ” Hahaha slabo se razumim u virtualno pa mi reci jel tako išta moguće…..,jer onda bem ti bilo je svašta….[shocked][shocked]

Gdje u tvojim snovima[lol]

[emo_cool]

Sretan uskrs svima, vidim razvija se situacija [thumbsup] samo ne znam gdje ?

A je malo gadno, ali riješavamo…..ima puno zinteresiranih….[cool]

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” njetto: ” mateja: ” svojnov9: ” Što Njetto crni sine učini u sekundu da nam Mateja odbija doć a ja se tarem danima……bem ti i tebe ćemo iznjettat…[shocked] ” Pa rekao je istinu i kako mu ja vjerujem, bolje da se situacija najprije smiri…. ” Hvala ti Mateja što si na mojoj strani,….odužiću ti se….. ” Sad trebam najprije pitati sa čime….. ” Limunadom……npr.

Ako če bit samo limunada, moram još razmislit…jednom si mi rekao da nisam skromna, tako da trebam paziti na svoje ime[rolleyes]

[emo_cool]

New Report

Close