svojnov9:
”
mateja: ” ” Da na glavi...več cijeli dan se češljam jer me svrbi[lol] [lol] [lol] Pa želim čuti ono što želiš reći a vidim da trebaš malo da te netko potakne…. ” Mateja,Mateja….[shocked]
”
Zar ne vjeruješ[lol] [lol] [lol]
Sad kad bolje promislim i mene je počelo češkat………uuffff gadno treba bit nježan…[angry]
Što Njetto crni sine učini u sekundu da nam Mateja odbija doć a ja se tarem danima……bem ti i tebe ćemo iznjettat…[shocked]
Pa rekao je istinu i kako mu ja vjerujem, bolje da se situacija najprije smiri….
Što Njetto crni sine učini u sekundu da nam Mateja odbija doć a ja se tarem danima……bem ti i tebe ćemo iznjettat…[shocked]
Ma daaaaj, pa šta će nam dok imamo zdrave ruke….urazumi se….[cool]
njetto: ” Da na glavi…več cijeli dan se češljam jer me svrbi.Pa želim čuti ono što želiš reći a vidim da trebaš malo da te netko potakne…. Ne mogu ti to još reći, jer ne znam kako će se razvijati situacija, ali kad se to riješi ti si mi prva na redu……[cool] ” Držim te za riječ…samo da neče bit Zeko ljut na mene…
Nije mi Zeko više prijatelj, imam novoga…[proud]
mateja: ” svojnov9: ” mateja: ” ” Da na glavi...več cijeli dan se češljam jer me svrbi[lol] [lol] [lol] Pa želim čuti ono što želiš reći a vidim da trebaš malo da te netko potakne…. ” Mateja,Mateja….[shocked] ” Zar ne vjeruješ[lol] [lol] [lol] ” Sad kad bolje promislim i mene je počelo češkat………uuffff gadno treba bit nježan…[angry]
Za ovo ipak nisam ja kriva….previše km nas djeli da bi nešto dobio od mene[lol] [lol] [lol]
mateja:
”
svojnov9: ” Prema forumašicama smo nažalost pregalantni…[cry] ” A što bi ti želio nama učinit…sad si me malo šokirao sa tom izjavom[shocked]
”
Meni sve odgovara….otvoren sam za sve kombinacije……..[cool]
Znam ali još ima dosta onih starih bezveznih klasika…[cry]
svojnov9: ” Što Njetto crni sine učini u sekundu da nam Mateja odbija doć a ja se tarem danima……bem ti i tebe ćemo iznjettat…[shocked] ” Pa rekao je istinu i kako mu ja vjerujem, bolje da se situacija najprije smiri….
Hvala ti Mateja što si na mojoj strani,….odužiću ti se…..
mateja: ” njetto: ” Da na glavi…več cijeli dan se češljam jer me svrbi.Pa želim čuti ono što želiš reći a vidim da trebaš malo da te netko potakne…. Ne mogu ti to još reći, jer ne znam kako će se razvijati situacija, ali kad se to riješi ti si mi prva na redu……[cool] ” Držim te za riječ…samo da neče bit Zeko ljut na mene… ” Nije mi Zeko više prijatelj, imam novoga…[proud]
Ko je to[shocked]….zaista sam predaleko, kad takve stvari saznam zadnja[sad]
svojnov9:
”
”
Ma daaaaj, pa šta će nam dok imamo zdrave ruke….urazumi se….[cool]
Daj kako ono geslo ide…..
njetto: ” mateja: ” svojnov9: ” Prema forumašicama smo nažalost pregalantni…[cry] ” A što bi ti želio nama učinit…sad si me malo šokirao sa tom izjavom[shocked] ” Meni sve odgovara….otvoren sam za sve kombinacije……..[cool] ” Znam ali još ima dosta onih starih bezveznih klasika…[cry]
E zato sam se ja prilagodija na vrijme i mogu di god oću….[cool]
mateja: ” svojnov9: ” Što Njetto crni sine učini u sekundu da nam Mateja odbija doć a ja se tarem danima……bem ti i tebe ćemo iznjettat…[shocked] ” Pa rekao je istinu i kako mu ja vjerujem, bolje da se situacija najprije smiri…. ” Hvala ti Mateja što si na mojoj strani,….odužiću ti se…..
Sad trebam najprije pitati sa čime…..
njetto: ” mateja: ” njetto: ” Da na glavi…več cijeli dan se češljam jer me svrbi.Pa želim čuti ono što želiš reći a vidim da trebaš malo da te netko potakne…. Ne mogu ti to još reći, jer ne znam kako će se razvijati situacija, ali kad se to riješi ti si mi prva na redu……[cool] ” Držim te za riječ…samo da neče bit Zeko ljut na mene… ” Nije mi Zeko više prijatelj, imam novoga…[proud] ” Ko je to[shocked]….zaista sam predaleko, kad takve stvari saznam zadnja[sad]
Neću ti reći jer možda se još ljuti,…