Kulminacija po mojoj procijeni trebala bi se dogodit brzo,…pa ću imat za tebe više informacija….[cool]
Kulminacija po mojoj procijeni trebala bi se dogodit brzo,…pa ću imat za tebe više informacija….[cool]
Sad su me same uši….
njetto: ” Kulminacija po mojoj procijeni trebala bi se dogodit brzo,…pa ću imat za tebe više informacija….[cool] ” Sad su me same uši….
Di u glavi ?!? ili ne kužim šta hoćeš reći…..[cool]
mateja: ” njetto: ” Kulminacija po mojoj procijeni trebala bi se dogodit brzo,…pa ću imat za tebe više informacija….[cool] ” Sad su me same uši…. ” Di u glavi ?!? ili ne kužim šta hoćeš reći…..[cool]
Da na glavi…več cijeli dan se češljam jer me svrbi[lol] [lol] [lol] Pa želim čuti ono što želiš reći a vidim da trebaš malo da te netko potakne….
svojnov9:
”
mateja: ” svojnov9: ” octopus: ” Svima sretan Uskrs i velika jaja nekima !! ” Što ti to znači Okti stari druže…. ” Zar nisi ti to malo priredio po svoje[undecid] ” Ne ,meni tako piše ,baš sam se iznenadio jer znam da je Okti predstavnik Bečke škole kad ono i njega smo izneredili….
”
Pitam se ja što bi postale me forumašice, kad bi na kraći rok navratile na okupljanja, kad ste već Octopusa tako sredili[rolleyes]
Prema forumašicama smo nažalost pregalantni…[cry]
”
Da na glavi...več cijeli dan se češljam jer me svrbi[lol] [lol] [lol] Pa želim čuti ono što želiš reći a vidim da trebaš malo da te netko potakne….
Mateja,Mateja….[shocked]
Prema forumašicama smo nažalost pregalantni…[cry]
A što bi ti želio nama učinit…sad si me malo šokirao sa tom izjavom[shocked]
Da na glavi…več cijeli dan se češljam jer me svrbi.Pa želim čuti ono što želiš reći a vidim da trebaš malo da te netko potakne….
Ne mogu ti to još reći, jer ne znam kako će se razvijati situacija, ali kad se to riješi ti si mi prva na redu……[cool]
mateja: ” ” Da na glavi...več cijeli dan se češljam jer me svrbi[lol] [lol] [lol] Pa želim čuti ono što želiš reći a vidim da trebaš malo da te netko potakne…. ” Mateja,Mateja….[shocked]
Zar ne vjeruješ[lol] [lol] [lol]
svojnov9: ” Prema forumašicama smo nažalost pregalantni…[cry] ” A što bi ti želio nama učinit…sad si me malo šokirao sa tom izjavom[shocked]
Meni sve odgovara….otvoren sam za sve kombinacije……..[cool]
Što Njetto crni sine učini u sekundu da nam Mateja odbija doć a ja se tarem danima……bem ti i tebe ćemo iznjettat…[shocked]
Da na glavi…več cijeli dan se češljam jer me svrbi.Pa želim čuti ono što želiš reći a vidim da trebaš malo da te netko potakne…. Ne mogu ti to još reći, jer ne znam kako će se razvijati situacija, ali kad se to riješi ti si mi prva na redu……[cool]
Držim te za riječ…samo da neče bit Zeko ljut na mene…