Svima sretan Uskrs i velika jaja nekima !!
Što ti to znači Okti stari druže….
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
Sretan Uskrs svima a posebno našem ženskom djelu auditorija…..[proud]
octopus: ” Svima sretan Uskrs i velika jaja nekima !! ” Što ti to znači Okti stari druže….
Zar nisi ti to malo priredio po svoje[undecid]
[emo_cool]
svojnov9:
”
octopus: ” Svima sretan Uskrs i velika jaja nekima !! ” Što ti to znači Okti stari druže….
”
Zar nisi ti to malo priredio po svoje[undecid]
Ne ,meni tako piše ,baš sam se iznenadio jer znam da je Okti predstavnik Bečke škole kad ono i njega smo izneredili….
mateja: ” svojnov9: ” octopus: ” Svima sretan Uskrs i velika jaja nekima !! ” Što ti to znači Okti stari druže…. ” Zar nisi ti to malo priredio po svoje[undecid] ” Ne ,meni tako piše ,baš sam se iznenadio jer znam da je Okti predstavnik Bečke škole kad ono i njega smo izneredili….
Pitam se ja što bi postale me forumašice, kad bi na kraći rok navratile na okupljanja, kad ste već Octopusa tako sredili[rolleyes]
[emo_cool]
mateja: ” svojnov9: ” octopus: ” Svima sretan Uskrs i velika jaja nekima !! ” Što ti to znači Okti stari druže…. ” Zar nisi ti to malo priredio po svoje[undecid] ” Ne ,meni tako piše ,baš sam se iznenadio jer znam da je Okti predstavnik Bečke škole kad ono i njega smo izneredili….
Još ćemo mi druže svašta otkrit, tek se kolo počelo razmotavat…….[cool]
Sve je stvar psihe.....
svojnov9: ” mateja: ” svojnov9: ” octopus: ” Svima sretan Uskrs i velika jaja nekima !! ” Što ti to znači Okti stari druže…. ” Zar nisi ti to malo priredio po svoje[undecid] ” Ne ,meni tako piše ,baš sam se iznenadio jer znam da je Okti predstavnik Bečke škole kad ono i njega smo izneredili…. ” Pitam se ja što bi postale me forumašice, kad bi na kraći rok navratile na okupljanja, kad ste već Octopusa tako sredili[rolleyes]
Pametnije ti je ne dolazi,……[cool]
Sve je stvar psihe.....
Njetto vjerujem ti na reč, tako da bolje da u skoro vrijeme ne dolazim….[sad]
Pametno, barem dok se neke stvari ne iskristaliziraju……[rolleyes]
Sve je stvar psihe.....