Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Sretan Uskrs!

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

Želim vam lijepe praznike, i puno mira i sretnih trenutaka u krugu voljenih[smiley]

[emo_cool]

Svima sretan Uskrs i velika jaja nekima !!

Što ti to znači Okti stari druže….

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

Sretan Uskrs svima a posebno našem ženskom djelu auditorija…..[proud]

octopus: ” Svima sretan Uskrs i velika jaja nekima !! ” Što ti to znači Okti stari druže….

Zar nisi ti to malo priredio po svoje[undecid]

[emo_cool]

svojnov9:

octopus: ” Svima sretan Uskrs i velika jaja nekima !! ” Što ti to znači Okti stari druže….

Zar nisi ti to malo priredio po svoje[undecid]

Ne ,meni tako piše ,baš sam se iznenadio jer znam da je Okti predstavnik Bečke škole kad ono i njega smo izneredili….

mateja: ” svojnov9: ” octopus: ” Svima sretan Uskrs i velika jaja nekima !! ” Što ti to znači Okti stari druže…. ” Zar nisi ti to malo priredio po svoje[undecid] ” Ne ,meni tako piše ,baš sam se iznenadio jer znam da je Okti predstavnik Bečke škole kad ono i njega smo izneredili….

Pitam se ja što bi postale me forumašice, kad bi na kraći rok navratile na okupljanja, kad ste već Octopusa tako sredili[rolleyes]

[emo_cool]

mateja: ” svojnov9: ” octopus: ” Svima sretan Uskrs i velika jaja nekima !! ” Što ti to znači Okti stari druže…. ” Zar nisi ti to malo priredio po svoje[undecid] ” Ne ,meni tako piše ,baš sam se iznenadio jer znam da je Okti predstavnik Bečke škole kad ono i njega smo izneredili….

Još ćemo mi druže svašta otkrit, tek se kolo počelo razmotavat…….[cool]

Sve je stvar psihe.....

svojnov9: ” mateja: ” svojnov9: ” octopus: ” Svima sretan Uskrs i velika jaja nekima !! ” Što ti to znači Okti stari druže…. ” Zar nisi ti to malo priredio po svoje[undecid] ” Ne ,meni tako piše ,baš sam se iznenadio jer znam da je Okti predstavnik Bečke škole kad ono i njega smo izneredili…. ” Pitam se ja što bi postale me forumašice, kad bi na kraći rok navratile na okupljanja, kad ste već Octopusa tako sredili[rolleyes]

Pametnije ti je ne dolazi,……[cool]

Sve je stvar psihe.....

Sve skupa izmiče kontroli……[proud]

Sve je stvar psihe.....

Njetto vjerujem ti na reč, tako da bolje da u skoro vrijeme ne dolazim….[sad]

[emo_cool]

Njetto vjerujem ti na reč, tako da bolje da u skoro vrijeme ne dolazim….[sad]

Pametno, barem dok se neke stvari ne iskristaliziraju……[rolleyes]

Sve je stvar psihe.....

New Report

Close