Sjuz pa ipak smo mi biznismeni pa nije nam do nekih zabava za siromašne..
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
Sjuz pa ipak smo mi biznismeni pa nije nam do nekih zabava za siromašne..
Loši smo poslovnjaci u zadnje vrime….mislim da nam je ipak bolje uvatiti se zabave za siromašne…[lol]
Pa vi uvijek tako kažete, samo da bi ja zbog radoznalosti došla što prije, a i na okupljanju neće biti baš za priču u četiri oka….a kod nas još uvijek snijeg[sad]
Kad ćeš više navratit i mi imamo svoga njetta za boj…
Loši smo poslovnjaci u zadnje vrime….mislim da nam je ipak bolje uvatiti se zabave za siromašne…[lol]
To se traži Sju……….,hebo biznis…
svojnov9: ” mateja: ” A koji su sad to tvoji problemi…[rolleyes] ” Izvini to je za u četri oka… ” Pa vi uvijek tako kažete, samo da bi ja zbog radoznalosti došla što prije, a i na okupljanju neće biti baš za priču u četiri oka….a kod nas još uvijek snijeg[sad]
Nije bolje vrime ni kod nas, već danima kiša i hladno je…
mateja: ” Pa vi uvijek tako kažete, samo da bi ja zbog radoznalosti došla što prije, a i na okupljanju neće biti baš za priču u četiri oka….a kod nas još uvijek snijeg[sad] ” Kad ćeš više navratit i mi imamo svoga njetta za boj…
Ako misliš zbog pjevanja, ja ti mogu već sad reći da meni to ne ide…
[emo_cool]
sjuzann: ” Loši smo poslovnjaci u zadnje vrime….mislim da nam je ipak bolje uvatiti se zabave za siromašne…[lol] ” To se traži Sju……….,hebo biznis…
i sad mi reci tko se bolje zabavlja….[lol]
mateja: ” svojnov9: ” mateja: ” A koji su sad to tvoji problemi…[rolleyes] ” Izvini to je za u četri oka… ” Pa vi uvijek tako kažete, samo da bi ja zbog radoznalosti došla što prije, a i na okupljanju neće biti baš za priču u četiri oka….a kod nas još uvijek snijeg[sad] ” Nije bolje vrime ni kod nas, već danima kiša i hladno je…
Mi imamo sad više snjega nego za novu godinu…zaista se sve zbrkalo…
[emo_cool]
Ako misliš zbog pjevanja, ja ti mogu već sad reći da meni to ne ide…
Neznam ali ti moram priznat da opako izgleda,pa…
mateja: ” Ako misliš zbog pjevanja, ja ti mogu već sad reći da meni to ne ide… ” Neznam ali ti moram priznat da opako izgleda,pa…
…onda bolje i da ne dolazim…
[emo_cool]