Svojnov9 pa znaš da sam ja uvik tu negdje[wink], a danas imam dan za viceve, tako da se malo smijem[lol]
[emo_cool]
Vidim znaš i za probleme nekih od nas…
Ovo prvi put čujem…možeš malo više o tome[rolleyes]
[emo_cool]
Od mnogih naziva najtočniji naziv za muški organ je da je on-izdajnik
-Kad si mlad izdaje što misliš o svakoj curi koja prolazi
-Kasnije te izda baš kada si se zahuktao sa poslom(pljune na posao i više neće)
-Kad si star, izdajica te pusti da se upustiš u avanturu, a onda jednostavno neće
huh………
……..nešto sam o tome načuo…
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
Od mnogih naziva najtočniji naziv za muški organ je da je on-izdajnik -Kad si mlad izdaje što misliš o svakoj curi koja prolazi –Kasnije te izda baš kada si se zahuktao sa poslom(pljune na posao i više neće) -Kad si star, izdajica te pusti da se upustiš u avanturu, a onda jednostavno neće huh……… ……..nešto sam o tome načuo…
Nije valjda već došlo do ovog “kasnije”….[lol] [lol]
A koji su sad to tvoji problemi…[rolleyes]
Izvini to je za u četri oka…
svojnov9: ” Od mnogih naziva najtočniji naziv za muški organ je da je on-izdajnik -Kad si mlad izdaje što misliš o svakoj curi koja prolazi –Kasnije te izda baš kada si se zahuktao sa poslom(pljune na posao i više neće) -Kad si star, izdajica te pusti da se upustiš u avanturu, a onda jednostavno neće huh……… ……..nešto sam o tome načuo… ” Nije valjda već došlo do ovog “kasnije”….[lol] [lol]
samo načuo?….
[lol] [lol] [lol]
Nije valjda već došlo do ovog “kasnije”….[lol] [lol]
Hahaha razvio se ljuti boj…..
mateja: ” A koji su sad to tvoji problemi…[rolleyes] ” Izvini to je za u četri oka…
Pa vi uvijek tako kažete, samo da bi ja zbog radoznalosti došla što prije, a i na okupljanju neće biti baš za priču u četiri oka….a kod nas još uvijek snijeg[sad]
[emo_cool]