Ma mark koja policija nešto smo zabančili.Ajme meni moram ić radit a boli me glava i tri metra oko nje
…sram vas bilo…….
sjuzann:
”
Srce si, baš mi triba kavica…svi još spavaju ili kunjaju, tko zna koliko se sinoć popilo čim su isprid Kašteleta pivali…
”
ali…………..promet je stao kad je njetto zapiva……….a vrli splićani bez obzira na kišu izašli su iz svojih vozila i slušali tu divotu od pisme…….[thumbsup]
Pada mi na pamet ona o Bečkim dječacima….da nije u tome caka..Prvi put sam vidija uživo da neko za izvuć viši ton dira se doli…..svaka čast.
Sretan i blagoslovljen uskrs svima koliko god vas ima…a jamačno(što bi reko Luis Lamour) vas ima…
zeko:
”
Di mi je Njetto danas,fali mi[angry] [angry]
”
Zeko tebi fali samo Njetto a meni svi, jer zadnje vrijeme nema nikog više ovdje za zezanje….e sad vas već vidim….pa zar ne znaš da je bilo jučer okupljanje…pa danas je praznik….sve to ja znam ali zadnje vrijeme se nešto čudno dogadja sa ovom temom[sad] Da o kavi i ne govorim kad je bila poslednji put skuvana ovdje…idem ja radije van popit ju sa društvom….
Tu cmo Mateja zarađujemo na burzi pa nemaš kad sudjelovat u diskusiji uvik….
pozdrav svima…posebno ću napomenit njetta, sve nas je oduševio svojim sposobnostima …inače sinoč su neki pretjerali u alkoholu i zajebanciji…sve u svemu atmosfera je bila debelo iznad prosjeka….
Njeto kod kojeg si ti doktora ja bi morao isto kod njega da mi alkohol zabrani poradi moga zdravlja i da malo manje lupetam p…….e
pozdrav svima…posebno ću napomenit njetta, sve nas je oduševio svojim sposobnostima …inače sinoč su neki pretjerali u alkoholu i zajebanciji…sve u svemu atmosfera je bila debelo iznad prosjeka….
Dobro si im reka u vezi alkohola[lol]
Njeto kod kojeg si ti doktora ja bi morao isto kod njega da mi alkohol zabrani poradi moga zdravlja i da malo manje lupetam p…….e
Ne triba ti doktor,popričaj malo sam sa sobom[thumbsup][thumbsup][pray]
nikson: ” Njeto kod kojeg si ti doktora ja bi morao isto kod njega da mi alkohol zabrani poradi moga zdravlja i da malo manje lupetam p…….e ” Ne triba ti doktor,popričaj malo sam sa sobom[thumbsup][thumbsup][pray]
Misliš da će mu to pomoći…[lol]
Pa di si ti Sjuzann,nešto nas zapostavljaš,kad ćemo imat čast ponovo te vidit[pray][shocked][shocked]