Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Ma ne vjerujem da im opet nije bilo dosta
(mogu mislit tko je ostao….) [lol]

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

pada kiša vjerojatno polako voze ili ih je policija skupila………………..

Ma mark koja policija nešto smo zabančili.Ajme meni moram ić radit a boli me glava i tri metra oko nje

Di mi je Njetto danas,fali mi[angry] [angry]

Zeko tebi fali samo Njetto a meni svi, jer zadnje vrijeme nema nikog više ovdje za zezanje….e sad vas već vidim….pa zar ne znaš da je bilo jučer okupljanje…pa danas je praznik….sve to ja znam ali zadnje vrijeme se nešto čudno dogadja sa ovom temom[sad] Da o kavi i ne govorim kad je bila poslednji put skuvana ovdje…idem ja radije van popit ju sa društvom….

[emo_cool]

evo Mateja kavica za tebe !! Vidiš sad ko je pravi prijatelj[lol] [lol]

ejde može kavica za sve!!
Izgleda da je okupljanje bilo o.k. I da je bilo loše vrime i koju put kad mene nema dole je isto o.k.
U Lj. pada jeb…snig.
pozdrav svima posebno Uskrsnom Zeki !!

Dobro Vam jutro!!!

Sinoć smo ostali malo duže,dio nas je ostao na kiši još dvi ure, nastavili diskusije.
Bilo je super,je da smo ostali bez novca zato smo i bili vanka[lol] [lol] [lol]
Svima unaprijed želim sretan Uskrs

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Srce si, baš mi triba kavica…svi još spavaju ili kunjaju, tko zna koliko se sinoć popilo čim su isprid Kašteleta pivali…

zeko: ” Di mi je Njetto danas,fali mi[angry] [angry] ” Zeko tebi fali samo Njetto a meni svi, jer zadnje vrijeme nema nikog više ovdje za zezanje….e sad vas već vidim….pa zar ne znaš da je bilo jučer okupljanje…pa danas je praznik….sve to ja znam ali zadnje vrijeme se nešto čudno dogadja sa ovom temom[sad] Da o kavi i ne govorim kad je bila poslednji put skuvana ovdje…idem ja radije van popit ju sa društvom….

Slažem se,malo smo zdrmani sa ovon situacion moraš nas razumit,kako se kod nas kaže završit će i ovaj kurvin pir[wink]

Srce si, baš mi triba kavica…svi još spavaju ili kunjaju, tko zna koliko se sinoć popilo čim su isprid Kašteleta pivali…

ali…………..promet je stao kad je njetto zapiva……….a vrli splićani bez obzira na kišu izašli su iz svojih vozila i slušali tu divotu od pisme…….[thumbsup]

kasno je za kavu……..samo ljep pozdrav svima

sjuzann: ” Srce si, baš mi triba kavica…svi još spavaju ili kunjaju, tko zna koliko se sinoć popilo čim su isprid Kašteleta pivali… ” ali…………..promet je stao kad je njetto zapiva……….a vrli splićani bez obzira na kišu izašli su iz svojih vozila i slušali tu divotu od pisme…….[thumbsup]

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

New Report

Close