Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

šalim se ne pada mi na pamet sada kupit nelikvidnu dionicu ali onaj na 100 kn moga bi dobro proć

Zašto je nelikvidnim dionicamo blokada na 25% dušu dalo za opljačkat nekoga

šalim se ne pada mi na pamet sada kupit nelikvidnu dionicu ali onaj na 100 kn moga bi dobro proć

znaći kupova bi hotele po 100 kn?

hotelske kuće u hrvatkoj duguju državi 20 milijardi eura…bit će tu još svašta sljedečih mjeseci….

Još uvjek mi je draže čekati iz busije.Povuka sam naloge ništa od trejdanja danas nije prošlo,a da me poklopi sa laganim padom moga bi trejdat sa minusom.

donio si jedinu ispravnu odluku…..

Bo_a mi ova prethodna priča je bila dramatično zanimljiva za širu masu na ležerno.Daj recite nam ima li šta sexa kod vas s obzirom na mladost ili samo trejd….[wink]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

Bo_a mi ova prethodna priča je bila dramatično zanimljiva za širu masu na ležerno.Daj recite nam ima li šta sexa kod vas s obzirom na mladost ili samo trejd….[wink]

svojnov nisam čita prethodne postove ali vidim da postavljaš neka konkretna pitanja….moraću pogledat o čemu se radi…..

da evo pročita sam sad mi je puno jasnije………

Svi se ..bu [lol] [lol] [lol]

svojnov9: ” Bo_a mi ova prethodna priča je bila dramatično zanimljiva za širu masu na ležerno.Daj recite nam ima li šta sexa kod vas s obzirom na mladost ili samo trejd….[wink] ” Svi se ..bu [lol] [lol] [lol]

Kakve su ovo šifre,napiši čitko ima nas malo tupasti pa ne razumimo[lol] [lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Dobro večer ljudi[smiley]…ima li koga ili ste svi već pobjegli, jer je burza zatvorena par dana[huh]

[emo_cool]

New Report

Close