Eto udri svojnov pa provjeri da li lažu meni se čini na oko da su OK ovi na poslovnom i za nabrzinu pogledat su skroz ok.Sasvim dobro se mogu usporediti društva pa ti vidi što kupuješ.Ja osobno volim sebi povećat šanse u uspjeh pa bi radije birao dionice koje su fundamentalo ok nego todoriće ili graditelje pa čak i po ovim cijenama
U međuvremenu sam vidija da si to pročitao…..pa nije više pitanje aktualno..
Vidio na pd ali neke dionice sam pregledavao pa je ispadalo ok ne vidim zašto bi nešto muljali nisu brokeri pa da namještaju rezultate.Ipak ih se treba uzet sa zadrškom jer je moguća nenamjerna pogreška (izvaredna dobit ili prodaja dijela imovine koja se manifestira povećanjem dobiti) Mislim da se automatski povezuju na podatke sa ZSE pa je moguća pogreška,
mateja: ” Njetto laku noć[bye]…ostali su itak na skypu… ” Pa opet mi uteče…..[pray]
Svojnov9 ja sam ovdje a di si ti[huh]…opet mi pobjegao, a ja se toliko učila cilu noć, da se danas neću samo zezati, nego ću moći nešto pametno reći o dionicama, kad ste cijelu noć samo o tome[rolleyes]
Dobro jutro….danas će bit lijep sunćan dan[smiley]
svojnov9:
”
mateja: ” Njetto laku noć[bye]…ostali su itak na skypu… ” Pa opet mi uteče…..[pray]
”
Svojnov9 ja sam ovdje a di si ti[huh]…opet mi pobjegao, a ja se toliko učila cilu noć, da se danas neću samo zezati, nego ću moći nešto pametno reći o dionicama, kad ste cijelu noć samo o tome[rolleyes]
Dobro jutro….danas će bit lijep sunćan dan[smiley]
I ja sam u tvojim godinama to učio pa se nisam s tim hvalio nego bi pokazao na djelu…….,hmmmm,da bi bio danas di jesam…..[cry]
Dobro jutro,di ćeš Mateja ranije[wink]
A di si ti ranije skočio ali te natralo na rađu…..[tongue]
zeko: ” Dobro jutro,di ćeš Mateja ranije[wink] ” A di si ti ranije skočio ali te natralo na rađu…..[tongue]
Da natralo,kad burza pada ja ležim i obrnuto[lol] [lol] [lol]
”
Da natralo,kad burza pada ja ležim i obrnuto[lol] [lol] [lol]
Eeeee da mi je taki posal nać…….[pray]