Nik dok je zdravlja i društva i popa će mo oženiti…[lol]
Uz sve moje obveze i naporan rad stiga sam na 14 okupljanje forumaša.Mogu konstantirati da je ovo okupljanje možda bilo i najkorisnije od svih do sada konačno se uspilo pričat o dionicama i razno raznim utjecajima na njih.
Moga sam i mislit koga ću nać na skypu
Tko traži – taj i nađe, ajde na spavanje, brzo.
Uz sve moje obveze i naporan rad stiga sam na 14 okupljanje forumaša.Mogu konstantirati da je ovo okupljanje možda bilo i najkorisnije od svih do sada konačno se uspilo pričat o dionicama i razno raznim utjecajima na njih.
Kad je društvo bilo sastavljeno isključivo od prekaljenih dioničara prepunih svjetskih novina…[rolleyes]
Evo brentose pošto ste vi ipak stariji od mene a starije je mudro slušat poslušat ću vaš savjet i predati se golemu umoru
Evo brentose pošto ste vi ipak stariji od mene a starije je mudro slušat poslušat ću vaš savjet i predati se golemu umoru
Hahaha uništile te srdele,hmmmm,hmhmm[shocked]
Svojnov ne mogu sad ulazit u raspravu kud će crobex gori doli livo desno ja još uvjek mislim da će cijene vrludati 3800-4200 strpljivo sad naprosto se mora vratit optimizam da bi se krenilo up.A ovog trena kidam ravno u krevet.
Laku noć.
Krvi ti iz prsta udaviću te svojnov.Znam da sam dužan večeru tebi i Fordu aj molim te pusti me da idem spavat.
P.S srdele su bile najfinije jelo nakon 12 satnog posta
Ljudi drago mi je da sam vas sve vidio i dobro se nasmijao,sad se stvarno povlačim u ljepši dio dana.[bye]