mateja: ” Iskreno ni meni nije svejedno...što duže traje lošije je, ali valjda čemo i to izdržat bez ranjenika[cool] ” ……hmmmmmm,hmmmmmm
Opet neko izvlači riječi iz konteksta, da ja ostajem bez rijeći[embarass]
Moramo promjeniti naziv u “Okupljanje gubitaša Dalmacije”….[sad]
pa zar i tebe neko navuka ??[lol]
svojnov9:
”
octopus: ” mateja: ” Octopus pozdrav[smiley] Nešto su ljudi ostali bez energije za pričanje, izgleda da burza radi svoje[sad] ” pa iskreno i mene je počelo jeb.. ! ostalo još veoma malo energije…. ” [thumbsup][thumbsup][thumbsup]
”
jeb… svojnov šta [thumbsup] to ti je neki suport ili ??
….treba up-to ti je to…
svojnov9:
”
mateja: ” Iskreno ni meni nije svejedno...što duže traje lošije je, ali valjda čemo i to izdržat bez ranjenika[cool] ” ……hmmmmmm,hmmmmmm
”
Opet neko izvlači riječi iz konteksta, da ja ostajem bez rijeći[embarass]
…izvini nisam mogao propustiti..[kiss]
octopus: ” svojnov9: ” octopus: ” mateja: ” Octopus pozdrav[smiley] Nešto su ljudi ostali bez energije za pričanje, izgleda da burza radi svoje[sad] ” pa iskreno i mene je počelo jeb.. ! ostalo još veoma malo energije…. ” [thumbsup][thumbsup][thumbsup] ” jeb… svojnov šta [thumbsup] to ti je neki suport ili ?? ” ….treba up-to ti je to…
pa bilo je jučer up pa vidi danas
Pozdrav ekipi…i držite se….[smiley]
Da samo čega…
sjuzann: ” Pozdrav ekipi…i držite se….[smiley] ” Da samo čega…
[lol] [lol]
sjuzann: ” Moramo promjeniti naziv u “Okupljanje gubitaša Dalmacije”….[sad] ” pa zar i tebe neko navuka ??[lol]
ma ne govori ništa….[lol]
svojnov9:
”
octopus: ” svojnov9: ” octopus: ” mateja: ” Octopus pozdrav[smiley] Nešto su ljudi ostali bez energije za pričanje, izgleda da burza radi svoje[sad] ” pa iskreno i mene je počelo jeb.. ! ostalo još veoma malo energije…. ” [thumbsup][thumbsup][thumbsup] ” jeb… svojnov šta [thumbsup] to ti je neki suport ili ?? ” ….treba up-to ti je to…
”
……….ići će…….
pa bilo je jučer up pa vidi danas
octopus: ” sjuzann: ” Moramo promjeniti naziv u “Okupljanje gubitaša Dalmacije”….[sad] ” pa zar i tebe neko navuka ??[lol] ” ma ne govori ništa….[lol]
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]