ode sve u ….. Zeko dal imaš posla za mene???
Kakav posa,neman volje za živit kamoli radit[angry] [angry]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
zeko,
octopus: ” ode sve u ….. Zeko dal imaš posla za mene??? ” Kakav posa,neman volje za živit kamoli radit[angry] [angry]
Ajde malo živosti……fali nam još 100 – 150 bodova do patosa, a onda…..juhuuuuuuuu….[thumbsup]
Sve je stvar psihe.....
octopus: ” ode sve u ….. Zeko dal imaš posla za mene??? ” Imam ja,…primićemo te ja i Zeko……..[proud]
netriba zahvaljujem!! [lol] [lol]
tuku naši tuku i partizani…dobro je da burza radi samo 6 sati dnevno….
okupljanje je sutra u 19h u calypsa ako će tko doći….
njetto: ” octopus: ” ode sve u ….. Zeko dal imaš posla za mene??? ” Imam ja,…primićemo te ja i Zeko……..[proud] ” netriba zahvaljujem!! [lol] [lol]
Ma daj, šta bi ti falilo,…posla ima uvik…..[thumbsup]
Sve je stvar psihe.....
octopus: ” njetto: ” octopus: ” ode sve u ….. Zeko dal imaš posla za mene??? ” Imam ja,…primićemo te ja i Zeko……..[proud] ” netriba zahvaljujem!! [lol] [lol] ” Ma daj, šta bi ti falilo,…posla ima uvik…..[thumbsup]
falilo ništa …brine me višak[lol]
Ford,
tuku naši tuku i partizani…dobro je da burza radi samo 6 sati dnevno…. okupljanje je sutra u 19h u calypsa ako će tko doći….
Nažalost ja ne dolazim,ujutro idem na vikend,vrime je da ne buljim u ovaj kompjuter,3 dana odmora dobro će doći
Vama želim dobar provod po starome[thumbsup]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Mateja pusti zeku čovjek je problemima.Čujem da su mu ručkovi sve rjeđi i rjeđi….
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
Ford,
tuku naši tuku i partizani…dobro je da burza radi samo 6 sati dnevno….
okupljanje je sutra u 19h u calypsa ako će tko doći….
Koji pesimizam…..
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
Mateja pusti zeku čovjek je problemima.Čujem da su mu ručkovi sve rjeđi i rjeđi….
Pa zar nema vas prijatelje, da bi malo pomogli[huh]
[emo_cool]