sve ….osim grudnjak 3,5 !![lol] [lol]
Ajde pa šta i to je lipo……. [thumbsup]
Sve je stvar psihe.....
Octopus i bolje da si promjenio post jer se ipak još nismo upoznali[lol]
vizualna procijena ….u dobrom smislu …svakako bolje ko 5[thumbsup]
p.s. zeko mi reka[lol]
Octopus i bolje da si promjenio post jer se ipak još nismo upoznali[lol]
Ma nema veze,j a imam npr. malog p.šu, pa šta
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” Octopus i bolje da si promjenio post jer se ipak još nismo upoznali[lol] ” Ma nema veze,j a imam npr. malog p.šu, pa šta
znam ….i to mi zeko reka [lol]
mateja: ” Octopus i bolje da si promjenio post jer se ipak još nismo upoznali[lol] ” vizualna procijena ….u dobrom smislu …svakako bolje ko 5[thumbsup] p.s. zeko mi reka[lol]
Ajde šta se sad opravdavaš……
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” Octopus i bolje da si promjenio post jer se ipak još nismo upoznali[lol] ” vizualna procijena ….u dobrom smislu …svakako bolje ko 5[thumbsup] p.s. zeko mi reka[lol]
Zanimljiva su onda ta vaša okupljanja, kad nema nas forumašica…oberu nas do kostiju, ti momci[rolleyes]
[emo_cool]
njetto: ” mateja: ” Octopus i bolje da si promjenio post jer se ipak još nismo upoznali[lol] ” Ma nema veze,j a imam npr. malog p.šu, pa šta ” znam ….i to mi zeko reka [lol]
E tako je Zeko zna….
Sve je stvar psihe.....
octopus: ” mateja: ” Octopus i bolje da si promjenio post jer se ipak još nismo upoznali[lol] ” vizualna procijena ….u dobrom smislu …svakako bolje ko 5[thumbsup] p.s. zeko mi reka[lol] ” Zanimljiva su onda ta vaša okupljanja, kad nema nas forumašica…oberu nas do kostiju, ti momci[rolleyes]
to nije još ništa al bolje da[sealed]