Pa jesi li prijatelju sve obavijo šta ti je bila dužnost…..,možeš li se malo VD
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
zeko,
Šta vas dvojica izvodite,ajmo malo u red[angry]
Fala šta si doša Zeko,…jesi vidija u šta me ovi Svojnov uvalija……[shocked]…to je strašno
Sve je stvar psihe.....
Kako ne to je na prvom mjestu,a ostalo kako bude,ali znaš onu ko će jamu napunit[undecid][undecid]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Oprosti Mateja…..ovi Svojnov me ispizdi,…pa i sama znaš kakav je on….piše ludosti, a u stvari se napiše ” prepasti”,. a ne pripa,...pa mi padne svašta na pamet…..sorry[thumbsup]
…zavisi na čijem jeziku…
zeko: ” Šta vas dvojica izvodite,ajmo malo u red[angry] ” Fala šta si doša Zeko,…jesi vidija u šta me ovi Svojnov uvalija……[shocked]…to je strašno
Pusti njega zna on i gore uvalit[lol] [lol] [lol]
zeko:
”
Šta vas dvojica izvodite,ajmo malo u red[angry]
”
Fala šta si doša Zeko,…jesi vidija u šta me ovi Svojnov uvalija……[shocked]…to je strašno
[undecid][undecid][undecid][cry][cry]
zeko,
njetto:
”
zeko: ” Šta vas dvojica izvodite,ajmo malo u red[angry] ” Fala šta si doša Zeko,…jesi vidija u šta me ovi Svojnov uvalija……[shocked]…to je strašno
”
Pusti njega zna on i gore uvalit[lol] [lol] [lol]
Ne udaraj mi reklamu možda budem zbog toga imao problema…..[shocked]
njetto: ” Oprosti Mateja…..ovi Svojnov me ispizdi,…pa i sama znaš kakav je on….piše ludosti, a u stvari se napiše ” prepasti”,. a ne pripa,...pa mi padne svašta na pamet…..sorry[thumbsup] ” …zavisi na čijem jeziku…
Nećeš me navuć……više…[lol]
Sve je stvar psihe.....
svojnov9: ” njetto: ” Oprosti Mateja…..ovi Svojnov me ispizdi,…pa i sama znaš kakav je on….piše ludosti, a u stvari se napiše ” prepasti”,. a ne pripa,...pa mi padne svašta na pamet…..sorry[thumbsup] ” …zavisi na čijem jeziku… ” Nećeš me navuć……više…[lol]
Dovoljno te je navukao,ne daj mu više[sealed][sealed]
zeko,
njetto: ” zeko: ” Šta vas dvojica izvodite,ajmo malo u red[angry] ” Fala šta si doša Zeko,…jesi vidija u šta me ovi Svojnov uvalija……[shocked]…to je strašno ” Pusti njega zna on i gore uvalit[lol] [lol] [lol]
Ma pervertit živi………..[lol] ….nego šta će Mateja reć. Toje meni…..[rolleyes]
Sve je stvar psihe.....