Pozdrav svima. Kako ste?[smiley]
Nebo je zvjezdano…kako ne bi bili dobro
Pozdrav svima i od mene! Jeste li se lijepo proveli na ovaj krasni dan? Ja sam se malo družio, bio na izložni (slikara Marca Chagalla), prevodio jedan tekst i sada se spremam na drugi dio pisanja. Od sutra me čeka izuzetno zanimljiva edukacija za FOREX tržište. Tome se jako veselim. [thumbsup]
Posejdone ti bi bio dobar rob….radiš dan noć i još se veseliš tome[thumbsup]
octopus: ” Alabama lipi pozdrav !! mateja nema skijanja dole.Kad sam ja napustio Dalmacijo je odmah posijalo sunce[lol] ” trebali smo te zadržati još koji dan….[lol] [lol] [lol]
ja sam ga htio zadržat ali me je za.eba
ništa od skijanja mateja….danas smo radili ono što ti voliš, sjedili pored mora i ispijali kavicu….[smiley]…dan je bio prekrasan…
Uh, kad bi mogla biti kod tebe Sjuzann na jednoj kavici[proud]
[emo_cool]
Ford,
Alabama: ” Pozdrav svima. Kako ste?[smiley] ” Nebo je zvjezdano…kako ne bi bili dobro
Ruže su crvene
Tajne su skrivene…..( Ivica Šerfezi )
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
Ford,
Posejdon: ” Pozdrav svima i od mene! Jeste li se lijepo proveli na ovaj krasni dan? Ja sam se malo družio, bio na izložni (slikara Marca Chagalla), prevodio jedan tekst i sada se spremam na drugi dio pisanja. Od sutra me čeka izuzetno zanimljiva edukacija za FOREX tržište. Tome se jako veselim. [thumbsup] ” Posejdone ti bi bio dobar rob….radiš dan noć i još se veseliš tome[thumbsup]
[thumbsup][thumbsup][thumbsup]….strah me je da nas ne zarazi….
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
mateja: ” Alabama pozdrav i tebi[smiley] Ja sam bila na toplom a izgleda da onih sa skijanja još nema[sad] ” ništa od skijanja mateja….danas smo radili ono što ti voliš, sjedili pored mora i ispijali kavicu….[smiley]…dan je bio prekrasan…
E, moja Sjuzann…..
Biti uz more je poklon bogova.
Ja i kada nisam uz more, moje misli jesu. [thumbsup]
La vita e bella!
sjuzann: ” mateja: ” Alabama pozdrav i tebi[smiley] Ja sam bila na toplom a izgleda da onih sa skijanja još nema[sad] ” ništa od skijanja mateja….danas smo radili ono što ti voliš, sjedili pored mora i ispijali kavicu….[smiley]…dan je bio prekrasan… ” E, moja Sjuzann….. Biti uz more je poklon bogova. Ja i kada nisam uz more, moje misli jesu. [thumbsup]
…..s obzirom na društveni status to ti je i posao….
......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...
Ford: ” Alabama: ” Pozdrav svima. Kako ste?[smiley] ” Nebo je zvjezdano…kako ne bi bili dobro ” Ruže su crvene Tajne su skrivene…..( Ivica Šerfezi )
da nisu več uvele[lol]
Alabama: ” Ford: ” Alabama: ” Pozdrav svima. Kako ste?[smiley] ” Nebo je zvjezdano…kako ne bi bili dobro ” Ruže su crvene Tajne su skrivene…..( Ivica Šerfezi ) ” da nisu več uvele[lol]
[lol] Nisu prijatelju. Kakvo je vrijeme u Deželi?
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.