Svojnov9 živjo[smiley] a što se tako čudiš da sam gladna, zar ti nikad nisi[proud]
Što sam stariji sve sam gladniji…..[rolleyes]
mateja: ” Svojnov9 živjo[smiley] a što se tako čudiš da sam gladna, zar ti nikad nisi[proud] ” Što sam stariji sve sam gladniji…..[rolleyes]
Onda tribaš više jesti, samo pazi da se ne udebljaš…[lol]
Prepostavljam da sam naučio uživati……..samo me još hebe samo neumjerenost…[rolleyes]
svojnov9:
”
mateja: ” Svojnov9 živjo[smiley] a što se tako čudiš da sam gladna, zar ti nikad nisi[proud] ” Što sam stariji sve sam gladniji…..[rolleyes]
”
Onda tribaš više jesti, samo pazi da se ne udebljaš…[lol]
Da treba se paziti udebljavanja…..[lol]
Prepostavljam da sam naučio uživati……..samo me još hebe samo neumjerenost…[rolleyes]
Pa valjda češ i to naučit kako ti najviše paše[wink]
Ti Mateja kakvi su tvoji apetiti[undecid]
Po hrani manji, po nekim drugim stvarima veći[embarass]
svojnov9:
”
”
Pa valjda češ i to naučit kako ti najviše paše[wink]
Da……,poveo Zeku da me poduči kad on još gori[wink]
mateja: ” svojnov9: ” Prepostavljam da sam naučio uživati……..samo me još hebe samo neumjerenost…[rolleyes] ” Pa valjda češ i to naučit kako ti najviše paše[wink] ” Da……,poveo Zeku da me poduči kad on još gori[wink]
Kod tebe je uvijek Zeko kriv[huh]
svojnov9:
”
Ti Mateja kakvi su tvoji apetiti[undecid]
”
Po hrani manji, po nekim drugim stvarima veći[embarass]
Svaka čast bar da nas više ima…..,odmah mi je lakše[undecid]
svojnov9:
”
mateja: ” svojnov9: ” Prepostavljam da sam naučio uživati……..samo me još hebe samo neumjerenost…[rolleyes] ” Pa valjda češ i to naučit kako ti najviše paše[wink] ” Da……,poveo Zeku da me poduči kad on još gori[wink]
”
Kod tebe je uvijek Zeko kriv[huh]
Kad znam da sam ja uredan,pa…..