Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

sjuzann: ” mateja: ” svojnov9: ” Zeko je naš glasnogovornik tako da je to u ime sviju… ” Sad se vadiš van[lol] ” Ne zamjeri mu Mateja….s njim se nešto čudno događa ovih dana….[smiley] ” Ovih dana[undecid][undecid] meni se čini da to duže traje[wink]

ti si mu bliže pa si bolje informiran…..[lol] [lol] [lol]

Prekjučer je cijeli dan bio na forumu, jučer ujutro u 8:45 h je bio (sve ja pratim)….zar to nije čudo….[lol] …..poćeo je noću spavati…a danju zezati…….[smiley]

Uvjek sam tu samo nekada fali inspiracije,hebiga

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

sjuzann: ” Prekjučer je cijeli dan bio na forumu, jučer ujutro u 8:45 h je bio (sve ja pratim)….zar to nije čudo….[lol] …..poćeo je noću spavati…a danju zezati…….[smiley] ” Uvjek sam tu samo nekada fali inspiracije,hebiga
[/quote

[thumbsup]

zeko: ” sjuzann: ” mateja: ” svojnov9: ” Zeko je naš glasnogovornik tako da je to u ime sviju… ” Sad se vadiš van[lol] ” Ne zamjeri mu Mateja….s njim se nešto čudno događa ovih dana….[smiley] ” Ovih dana[undecid][undecid] meni se čini da to duže traje[wink] ” ti si mu bliže pa si bolje informiran…..[lol] [lol] [lol]

Dopušta da mu se približimo sve više,samo da ne bi bilo jako blizu[lol] [lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

sjuzann: ” zeko: ” sjuzann: ” mateja: ” svojnov9: ” Zeko je naš glasnogovornik tako da je to u ime sviju… ” Sad se vadiš van[lol] ” Ne zamjeri mu Mateja….s njim se nešto čudno događa ovih dana….[smiley] ” Ovih dana[undecid][undecid] meni se čini da to duže traje[wink] ” ti si mu bliže pa si bolje informiran…..[lol] [lol] [lol] ” Dopušta da mu se približimo sve više,samo da ne bi bilo jako blizu[lol] [lol] [lol]

kako je krenulo sve su opcije otvorene….[smiley]

Dođi da te iznjetam……..(ps.svaka sličnost sa bilo kim je slučajna)[huh]

Što je ovaj glagol dobar…[kiss]

zeko: ” sjuzann: ” zeko: ” sjuzann: ” mateja: ” svojnov9: ” Zeko je naš glasnogovornik tako da je to u ime sviju… ” Sad se vadiš van[lol] ” Ne zamjeri mu Mateja….s njim se nešto čudno događa ovih dana….[smiley] ” Ovih dana[undecid][undecid] meni se čini da to duže traje[wink] ” ti si mu bliže pa si bolje informiran…..[lol] [lol] [lol] ” Dopušta da mu se približimo sve više,samo da ne bi bilo jako blizu[lol] [lol] [lol] ” kako je krenulo sve su opcije otvorene….[smiley]

Ma da,otvoren je on za istinske prijatelje[lol] [lol] [lol]

Dođi da te iznjetam……..(ps.svaka sličnost sa bilo kim je slučajna)[huh]

Ha,ha dobar[thumbsup]

Ženske vedo da poljub in objem zdravijo zlomljena srca….[smiley]

Mark1 zaista lijepo[proud] ali tek pri kraju sam vidjela da je na Slovenskom[wink]

[emo_cool]

zeko:

sjuzann: ” zeko: ” sjuzann: ” mateja: ” svojnov9: ” Zeko je naš glasnogovornik tako da je to u ime sviju… ” Sad se vadiš van[lol] ” Ne zamjeri mu Mateja….s njim se nešto čudno događa ovih dana….[smiley] ” Ovih dana[undecid][undecid] meni se čini da to duže traje[wink] ” ti si mu bliže pa si bolje informiran…..[lol] [lol] [lol] ” Dopušta da mu se približimo sve više,samo da ne bi bilo jako blizu[lol] [lol] [lol]
kako je krenulo sve su opcije otvorene….[smiley]

Sjuzan ipak su moji standardi malo veći.Nikad nisam bio sa ružnijom ženskom od Zeke…,bem ti život

[angry]

mark1:

Ženske vedo da poljub in objem zdravijo zlomljena srca….[smiley]

Mark1 zaista lijepo[proud] ali tek pri kraju sam vidjela da je na Slovenskom[wink]

Pazi se Marka to je stara škola……[sad]

New Report

Close