Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Ford: ” taman toliko da se mogu dopisivat sa tobom[rolleyes] ” hahahahahhaha Ponavljaš se [rolleyes]

zamijenila si me sa nekim…ili si sanjala…

slika 1. —— dva sudionika mjere veličinu,nije utvrđeno da li portfelja, ulovljene ribe ili nečeg trećeg…..

nemoj one nekulturne…

što je bilo i takvih….[shocked]

eto na…mark odmah u glavu…

di si mark…danas smo od marka dobili cd sa par stotina slika sa svih okupljanja….

Jel’ Doc donio CD?

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

slika 2.———- sudionik okupljanja namjeravao je napustit lokal ne plativši račun ali je snimljen sig.kamerama i vraćen od strane osiguranja za stol……

eto na…mark odmah u glavu…

u glavu nego šta ništa okolo……….

slika 1. —— dva sudionika mjere veličinu,nije utvrđeno da li portfelja, ulovljene ribe ili nečeg trećeg…..

mislim da je doktor veličinu ribe, a ovaj drugi nečeg trečeg….[lol] [lol] [lol]

slika 2.———- sudionik okupljanja namjeravao je napustit lokal ne plativši račun ali je snimljen sig.kamerama i vraćen od strane osiguranja za stol……

hahaahah…koji buzdovan

mark1:

mislim da je doktor veličinu ribe, a ovaj drugi nečeg trečeg….[lol] [lol] [lol]

[smiley][smiley][smiley][smiley][smiley][smiley]

najbolja slika do sad Mark…
[smiley]….

zajeb

New Report

Close