zeko: ” Izgleda da mi je crka kompjuter,nestale boje samo crvena ostala,eto trošak iznenada[angry] [angry] ” zeko svašta ti šalju mora je crknit………………………
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
uzeli su me nešto na zub[undecid][undecid]
najviše gubim u portfelju i opet me ne štede[angry] [angry]
uzeli su me nešto na zub[undecid][undecid]
najviše gubim u portfelju i opet me ne štede[angry] [angry]
Ne zahebaji a di je doktor….
zeko: ” uzeli su me nešto na zub[undecid][undecid] najviše gubim u portfelju i opet me ne štede[angry] [angry] ” Ne zahebaji a di je doktor….
Valjda u operacijskoj[undecid]
” Ne zahebaji a di je doktor….
”
Valjda u operacijskoj[undecid]
…misliš hemeroidi…
evo javljam se prvi…završilo i četrnaesto okupljanje…možda najneozbiljnije do sada…izgleda da su neki i nastavili turneju u caffe barovima
evo javljam se prvi…završilo i četrnaesto okupljanje…možda najneozbiljnije do sada…izgleda da su neki i nastavili turneju u caffe barovima
To su ovi mlađi …..
Mi stari ozbiljniji imamo postrojavanje kao u vojsci u 00.00 … kući …… ili …….[pray][pray][pray]
Večer. Uranili ste. Kako je prošlo?
Super …. još me boli stomak od smijanja ….. [proud][proud][proud]
Najneozbiljnije? Vi da ste neozbiljni? Ma nemoguće!
Bit će si opet bio na 0,66 [smiley]
Ford: ” evo javljam se prvi…završilo i četrnaesto okupljanje…možda najneozbiljnije do sada…izgleda da su neki i nastavili turneju u caffe barovima ” Najneozbiljnije? Vi da ste neozbiljni? Ma nemoguće! Bit će si opet bio na 0,66 [smiley]
Nina u Kasteleta su manje doze 0,33….. ali uzmeš više njih …..
Jedino nam je opet svojnovac9 krao pive svima nama …. nemožeš ga zaustavit nikako ….[cry][cry][cry]
ninna:
”
Ford: ” evo javljam se prvi…završilo i četrnaesto okupljanje…možda najneozbiljnije do sada…izgleda da su neki i nastavili turneju u caffe barovima ” Najneozbiljnije? Vi da ste neozbiljni? Ma nemoguće! Bit će si opet bio na 0,66 [smiley]
”
Nina u Kasteleta su manje doze 0,33….. ali uzmeš više njih …..
Jedino nam je opet svojnovac9 krao pive svima nama …. nemožeš ga zaustavit nikako ….[cry][cry][cry]
Opet [lol] [lol] Nemojte ga više zvati na okupljanja.
Dr. jel’ došao Octopus?
Forde skinuo si se s kole [shocked]