Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

zeko: ” Izgleda da mi je crka kompjuter,nestale boje samo crvena ostala,eto trošak iznenada[angry] [angry] ” zeko svašta ti šalju mora je crknit………………………

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
uzeli su me nešto na zub[undecid][undecid]
najviše gubim u portfelju i opet me ne štede[angry] [angry]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

uzeli su me nešto na zub[undecid][undecid]
najviše gubim u portfelju i opet me ne štede[angry] [angry]

Ne zahebaji a di je doktor….

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

zeko: ” uzeli su me nešto na zub[undecid][undecid] najviše gubim u portfelju i opet me ne štede[angry] [angry] ” Ne zahebaji a di je doktor….

Valjda u operacijskoj[undecid]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

” Ne zahebaji a di je doktor….

Valjda u operacijskoj[undecid]

…misliš hemeroidi…

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

evo javljam se prvi…završilo i četrnaesto okupljanje…možda najneozbiljnije do sada…izgleda da su neki i nastavili turneju u caffe barovima

evo javljam se prvi…završilo i četrnaesto okupljanje…možda najneozbiljnije do sada…izgleda da su neki i nastavili turneju u caffe barovima

To su ovi mlađi …..

Mi stari ozbiljniji imamo postrojavanje kao u vojsci u 00.00 … kući …… ili …….[pray][pray][pray]

Večer. Uranili ste. Kako je prošlo?

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

Večer. Uranili ste. Kako je prošlo?

Super …. još me boli stomak od smijanja ….. [proud][proud][proud]

Najneozbiljnije? Vi da ste neozbiljni? Ma nemoguće!
Bit će si opet bio na 0,66 [smiley]

večeras sam bio na 0,33 ali sam malo pretjerao…

Ford: ” evo javljam se prvi…završilo i četrnaesto okupljanje…možda najneozbiljnije do sada…izgleda da su neki i nastavili turneju u caffe barovima ” Najneozbiljnije? Vi da ste neozbiljni? Ma nemoguće! Bit će si opet bio na 0,66 [smiley]

Nina u Kasteleta su manje doze 0,33….. ali uzmeš više njih …..
Jedino nam je opet svojnovac9 krao pive svima nama …. nemožeš ga zaustavit nikako ….[cry][cry][cry]

ninna:

Ford: ” evo javljam se prvi…završilo i četrnaesto okupljanje…možda najneozbiljnije do sada…izgleda da su neki i nastavili turneju u caffe barovima ” Najneozbiljnije? Vi da ste neozbiljni? Ma nemoguće! Bit će si opet bio na 0,66 [smiley]

Nina u Kasteleta su manje doze 0,33….. ali uzmeš više njih …..
Jedino nam je opet svojnovac9 krao pive svima nama …. nemožeš ga zaustavit nikako ….[cry][cry][cry]

Opet [lol] [lol] Nemojte ga više zvati na okupljanja.

Dr. jel’ došao Octopus?

Forde skinuo si se s kole [shocked]

New Report

Close