Ford: ” Nadam se da nam stanje na današnjoj burzi neće pokvarit raspoleženje na večerašnjem okupljanju[undecid] ” Kao da smo mi sa nekim velikim novcima u igri…
to je relativna stvar[smiley] ako pada uvik imam osječaj da imam previše u dionicama[lol]
njetto: ” Nećete se ljutit ako večeras preskočim druženje….?[bye] ” Ajde nije Zeko ozbiljno mislija….
Ma Zeko je zakon u L.A., …….radi njega mi je i bitno da se ne ljuti…[proud]
svojnov9:
”
Ford: ” Nadam se da nam stanje na današnjoj burzi neće pokvarit raspoleženje na večerašnjem okupljanju[undecid] ” Kao da smo mi sa nekim velikim novcima u igri…
”
to je relativna stvar[smiley] ako pada uvik imam osječaj da imam previše u dionicama[lol]
……..ide jedan pjesmuljak:……pričaj mi o tom,pričaj sve što znaš……..
Ma Zeko je zakon u L.A., …….radi njega mi je i bitno da se ne ljuti…[proud]
Nebih ga baš na takvi način ljutio ovih dana jer jedino on ima duple gubitke[cry]
njetto: ” Ma Zeko je zakon u L.A., …….radi njega mi je i bitno da se ne ljuti…[proud] ” Nebih ga baš na takvi način ljutio ovih dana jer jedino on ima duple gubitke[cry]
Kako bi bosanci rekli šta jest,jest
Ali veseli me to što se mene tiče što padne to se ponovo digne[bye][bye]
svojnov9:
”
njetto: ” Ma Zeko je zakon u L.A., …….radi njega mi je i bitno da se ne ljuti…[proud] ” Nebih ga baš na takvi način ljutio ovih dana jer jedino on ima duple gubitke[cry]
”
Kako bi bosanci rekli šta jest,jest
Ali veseli me to što se mene tiče što padne to se ponovo digne[bye][bye]
::::ako ne lupi glavom o pod….
evo čekamo da ovo danas završi pa da nam sljedeći tjedan opet uleti koji bul trap
Hahahha koliko se ja razumim u terminologiju ovo je pit bull trap.
Zeko od kad si presta radit ni na piće više ne zoveš……,štaš biće stislo…
E hebi ga,znaš da ja ne trgujem dnevno,nema se,a šta si se ti stiska[angry]
svojnov9:
”
”
E hebi ga,znaš da ja ne trgujem dnevno,nema se,a šta si se ti stiska[angry]
Razvila se jubav između Ingrid i mene…[kiss]