Svojnov izgleda da nas dvoje dežuramo na ovoj temi, ti imaš lijepši dio dana a ja ostalo[smiley]
Dobro jutro svima, što je sad zar još spavate[huh]
Dobro jutro mateja tebi i svima koji piju kavu…….kakav će danas biti dan kad si se ti javila ovako rano…. [undecid]
S obzirom da nisam često budna u ovu uru, moram iskoristiti da svima zaželim dobro jutro….i octopusu sretan put ….
svojnov9:
”
mateja: ” Octopus zar ne znaš da Mark1 nije Zeko ili Njetto[lol] [lol] [lol] ” Svaka čast sve si shvatila ali moramo ih prihvatit i takvih ima………[pray]
”
Ako ste vi tako lijepo prihvatili nas Slovence, koje skoro svi mrze na ovom forumu, onda vjeruj mi da ja nemam nikakvih problema sa prihvačanjem drugih ljudi….a ako su dobri, onda zaista nemam više ništa za dodati[proud]
Dosta agresivno za tu uru,Mateja,Mateja ni mi to drago…….[proud]
S obzirom da nisam često budna u ovu uru, moram iskoristiti da svima zaželim dobro jutro….i octopusu sretan put ….
Sve rečeno tako da se i ja pridružujem svemu..[bye]
Dobro jutro i od mene
A ti svojnov allias zajeb,večeras sidiš između mene i njeta[bye][bye]
Nadam se da nam stanje na današnjoj burzi neće pokvarit raspoleženje na večerašnjem okupljanju[undecid]
dobar dan!! pripreme za put u toku…dr.otvaraj Sv.Rok oko 12. !!!
p.s. Ford – mislim da nam ga malo oće pokvarit[bye]
dobar dan!! pripreme za put u toku…dr.otvaraj Sv.Rok oko 12. !!!
p.s. Ford – mislim da nam ga malo oće pokvarit[bye]
ma nemože nas ništa omest u večerašnjem konzumiranju…………..potrudiću se dovršit CD-e sa svim fotkama dosadašnjih okupljanja ………..octopus polako nije priša…..
Nadam se da nam stanje na današnjoj burzi neće pokvarit raspoleženje na večerašnjem okupljanju[undecid]
Kao da smo mi sa nekim velikim novcima u igri…
Nećete se ljutit ako večeras preskočim druženje….?[bye]
Ajde nije Zeko ozbiljno mislija….