Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

eto na…opet sam sve rastira…[huh]

Nisi,,,sakrili smo se [lol]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

disi mravak..jel ovo ti prodaješ solaris?

Ne mogu vjerovat kod vas imate snijeg… Mark1 dobro mi budiš uspomene na Split[smiley]

[emo_cool]

Kad bi ja bio ti,a ti da si ja,
ja bi tada rekao tebi,
odnosno sebi da ja,
ustvari ti,volim sebe,to jest mene…
Hebi ga ,
zbunio sam
i tebe i sebe

Napisao:svojnov 1999godine gospodnje

[lol] [lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Mark,sve su šanse da u nedilju izlet uspije[thumbsup]

Kad bi ja bio ti,a ti da si ja, ja bi tada rekao tebi, odnosno sebi da ja, ustvari ti,volim sebe,to jest mene… Hebi ga , zbunio sam i tebe i sebe Napisao:svojnov 1999godine gospodnje [lol] [lol] [lol]

Zeko sad ne znam da li čestitke za ovu pjesmu pripadaju tebi ili Svojnovu[undecid]

[emo_cool]

zeko: ” Kad bi ja bio ti,a ti da si ja, ja bi tada rekao tebi, odnosno sebi da ja, ustvari ti,volim sebe,to jest mene… Hebi ga , zbunio sam i tebe i sebe Napisao:svojnov 1999godine gospodnje [lol] [lol] [lol] ” Zeko sad ne znam da li čestitke za ovu pjesmu pripadaju tebi ili Svojnovu[undecid]

Njemu,njemu[lol] [lol]

zeko moramo u petak na okupljanju ozbiljni popričat…po svoj prilici netko ti je provali šifru i već nekoliko dana piše pod tvojim nickom[huh]

zeko moramo u petak na okupljanju ozbiljni popričat…po svoj prilici netko ti je provali šifru i već nekoliko dana piše pod tvojim nickom[huh]

Zar se i to može dogodit[huh]

[emo_cool]

Ford: ” zeko moramo u petak na okupljanju ozbiljni popričat…po svoj prilici netko ti je provali šifru i već nekoliko dana piše pod tvojim nickom[huh] ” Zar se i to može dogodit[huh]

Mateja,opasna je to ekipa,sposobni su i za ovakve stvari[shocked][shocked][shocked][shocked]

Onda ću u trenu promjenit šifru i mijenjat ću je svaki dan, samo da neću na kraju i ja zaboraviti koja je[rolleyes]

[emo_cool]

mateja slobodno mijenjaj šifru svaki dan…ako zaboraviš koja ti je šifra drchip će ti je reći

New Report

Close