Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Baš je lipo vidit, sve se lolovi cunjaju…..[lol] [lol] [lol]

Sve je stvar psihe.....

Jedino mi je žaj šta mi nema Zeke i on bi ovo volija,………[lol] [lol] [lol]

Sve je stvar psihe.....

sjuzann: ” octopus: ” njetto: ” octopus: ” jeb…vrime.Neznam dal se isplati dolazit ?? ko plača piče? [lol] I ko sve dolazi ?? da se ne vozim a dole samo…??[lol] ” Samo šta….?!?[shocked] ” samo ja i Hamlet[lol] ” Neće te biti sami, pridružit će vam se i Mile Travica…..[lol] [lol] [lol] ” A što se ne bi ti pridružila,…..[lol] [lol] [lol]

Ja i octopus imamo urođen osjećaj za vrime..
[lol] ….po najhladnijim danima dolazimo na okupljanje….[lol]

Super,……[lol] [lol] [lol] , znaš da nebi ovo pisa da mi ne tribaju zvjezdice…..[angry]

Sve je stvar psihe.....

njetto: ” sjuzann: ” octopus: ” njetto: ” octopus: ” jeb…vrime.Neznam dal se isplati dolazit ?? ko plača piče? [lol] I ko sve dolazi ?? da se ne vozim a dole samo…??[lol] ” Samo šta….?!?[shocked] ” samo ja i Hamlet[lol] ” Neće te biti sami, pridružit će vam se i Mile Travica…..[lol] [lol] [lol] ” A što se ne bi ti pridružila,…..[lol] [lol] [lol] ” Ja i octopus imamo urođen osjećaj za vrime.. [lol] ….po najhladnijim danima dolazimo na okupljanje….[lol]

sjuzann te pokupim usput[lol] ?? Sv. Rok kakve sam sriče sigurno zatvoren pa idem okolo[wink]

Može ako se Hamlet i Mile slože…..[lol] [lol] [lol]

Može ako se Hamlet i Mile slože…..[lol] [lol] [lol]

nemože vozim avto sa 2 sed.[cool]

sjuzann: ” Može ako se Hamlet i Mile slože…..[lol] [lol] [lol] ” nemože vozim avto sa 2 sed.[cool]

Savršeno….[smiley]….još se nisam vozila u avtu sa 2 sed.[cool]

jeb…vrime.Neznam dal se isplati dolazit ?? ko plača piče? [lol] I ko sve dolazi ?? da se ne vozim a dole samo…??[lol]

radije nemoj dolazit….a novce pošalji poštom…..

Bog društvo, vidim svi u punoj formi[thumbsup] Takve Vas volim

nadam se da uzrok dobrom raspoloženju nije bul trap

eto na…opet sam sve rastira…[huh]

al sam zato prvi na 900.stranici

New Report

Close