Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Zar je i tebe posejdone pohvalila a ja se taman bio ponadao kad ono……[cry]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

Zar je i tebe posejdone pohvalila a ja se taman bio ponadao kad ono……[cry]

Opet ti zaluta u ovu smjenu[angry]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Evo svima vama dobri prijatelji na ovoj temi, posvečujem taj 4000 post[proud] A ovom prigodom mogu samo reči, da sam sretna što sam vas upoznala a neke se nadam da ću u ljeto[smiley]

p.s.: Ako ne bi rekli ne bi ni vidjela da je okrugla brojka[wink]

….da ću u ljeto-šta Mateja,šta?

Opet ti zaluta u ovu smjenu[angry]

Ha,ha ……globalne promjene.!

Čudiš se ali nisi vidio da je Mateja off a to znači da sam ja u blizini…..[angry]

mateja: ” Evo svima vama dobri prijatelji na ovoj temi, posvečujem taj 4000 post[proud] A ovom prigodom mogu samo reči, da sam sretna što sam vas upoznala a neke se nadam da ću u ljeto[smiley] p.s.: Ako ne bi rekli ne bi ni vidjela da je okrugla brojka[wink] ” ….da ću u ljeto-šta Mateja,šta?

Tebe povest sa sobom
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Ja volim kad se Zeko šali…[yawn]

Zeko ovo mi nije baš drago,znam da si bio u Njemačkoj i vidio svašta ali ovo…..,hm,hmmmmmmm.[proud]

Čudiš se ali nisi vidio da je Mateja off a to znači da sam ja u blizini…..[angry]

Koliko vidim na popisu korisnika od kad si ti doša nje nema[shocked][shocked][lol] [lol] [lol]

njetto: ” ” Ja volim kad se Zeko šali…[yawn] ” Zeko ovo mi nije baš drago,znam da si bio u Njemačkoj i vidio svašta ali ovo…..,hm,hmmmmmmm.[proud]

To je reć sloboda i demokracija[thumbsup][thumbsup][lol] [lol]

svojnov9:

mateja: ” Evo svima vama dobri prijatelji na ovoj temi, posvečujem taj 4000 post[proud] A ovom prigodom mogu samo reči, da sam sretna što sam vas upoznala a neke se nadam da ću u ljeto[smiley] p.s.: Ako ne bi rekli ne bi ni vidjela da je okrugla brojka[wink] ” ….da ću u ljeto-šta Mateja,šta?

Tebe povest sa sobom
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Bog te nagradija za ovo,svaka čast.Iz tvojih just u Božje uši.[pray]

svojnov9:

Koliko vidim na popisu korisnika od kad si ti doša nje nema[shocked][shocked][lol] [lol] [lol]

Jesam li ti reka.[angry]

@svojnov
A di si danas mislio sam ti pivo platit,a tebe nema[undecid][undecid]

New Report

Close