Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Pozdrav ekipi najdražih ljudi na svijetu ( i okolici)! [kiss][kiss][kiss]

To ti bože Mateju pozravljaš???
Nemoj njetu,zeki i meni poljupce slat ,,,,,,,,,,,,,šta će svit reč!!!!!!![lol]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Posejdon rijetko kad te imamo priliku pozdravit na ovoj temi, pozdrav[proud]

Ostavi se Posejdona…..

Sve je stvar psihe.....

Posejdon: ” Pozdrav ekipi najdražih ljudi na svijetu ( i okolici)! [kiss][kiss][kiss] ” To ti bože Mateju pozravljaš??? Nemoj meni i njetu poljupce slat ,,,,,,,,,,,,,šta će svit reč!!!!!!![lol]

Ma može za mene i Zeku,mi smo ti konzorcij…..[lol]

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” Posejdon rijetko kad te imamo priliku pozdravit na ovoj temi, pozdrav[proud] ” Ostavi se Posejdona…..

A zašto kad smo prijatelji a i ti si išao na ručak[smiley]

[emo_cool]

Pazi se Posejdone ona ti je slatkorječiva, znam ja takve,….kruva bez motike,…..ka evo me ja lijepa,…..a šta ja , Zeko i Greh nismo lijepi…..[angry] …….iden ist, gladan sam

Sve je stvar psihe.....

mravak: ” Posejdon: ” Pozdrav ekipi najdražih ljudi na svijetu ( i okolici)! [kiss][kiss][kiss] ” To ti bože Mateju pozravljaš??? Nemoj meni i njetu poljupce slat ,,,,,,,,,,,,,šta će svit reč!!!!!!![lol] ” Ma može za mene i Zeku,mi smo ti konzorcij…..[lol]

Dapače,poželjno[embarass][embarass][embarass]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Zeko, dobro te je to uvalio Njetto[lol]

[emo_cool]

Ajde Mateja posveti mi svoj 4000-ti post. [pray] [smiley] [wink]

La vita e bella!

Ajde Mateja posveti meni svoj 4000-ti post. [pray]

Samo provaj[angry] [angry] [angry]

Evo svima vama dobri prijatelji na ovoj temi, posvečujem taj 4000 post[proud] A ovom prigodom mogu samo reči, da sam sretna što sam vas upoznala a neke se nadam da ću u ljeto[smiley]

p.s.: Ako ne bi rekli ne bi ni vidjela da je okrugla brojka[wink]

[emo_cool]

Evo svima vama dobri prijatelji na ovoj temi, posvečujem taj 4000 post[proud] A ovom prigodom mogu samo reči, da sam sretna što sam vas upoznala a neke se nadam da ću u ljeto[smiley] p.s.: Ako ne bi rekli ne bi ni vidjela da je okrugla brojka[wink]

Pošteno nema šta[thumbsup][thumbsup]

Evo svima vama dobri prijatelji na ovoj temi, posvečujem taj 4000 post[proud] A ovom prigodom mogu samo reči, da sam sretna što sam vas upoznala a neke se nadam da ću u ljeto[smiley] p.s.: Ako ne bi rekli ne bi ni vidjela da je okrugla brojka[wink]

O, svi smo dobili porciju nježnosti. [smiley]

Lijepo……

La vita e bella!

New Report

Close