zeko: ” mravak: ” njetto: ” ” Vidiš Mateja da svi znaju da ja pijem limunadu …..osim tebe….[tongue] ” Neznam prijatelju ali kako je ovo počelo i ako još potraje moga bi se i ti “propit” [proud] ” [lol] [lol] [lol] ne da će pit,nego lokat[lol] [lol] [lol] ” Šta je Zeko, ti si iša ća,……pričaj sa Matejom
Eto zbog tebe neće ni samnom da priča[cry]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
ajte vi svi skupa u neku stvar(muškog ili ženskog roda)odem nešto pojist a vi nadrobite 5 stranica
Ne ljuti se Niksone,…tanak sam sa zvjezdicama….[angry]
Sve je stvar psihe.....
zeko,
njetto: ” zeko: ” mravak: ” njetto: ” ” Vidiš Mateja da svi znaju da ja pijem limunadu …..osim tebe….[tongue] ” Neznam prijatelju ali kako je ovo počelo i ako još potraje moga bi se i ti “propit” [proud] ” [lol] [lol] [lol] ne da će pit,nego lokat[lol] [lol] [lol] ” Šta je Zeko, ti si iša ća,……pričaj sa Matejom ” Eto zbog tebe neće ni samnom da priča[cry]
Šta ja ovo čujem Mateja….[angry]
Sve je stvar psihe.....
mateja: ” Pa ja te još nisam upoznala, zato ne mogu to znati[sad] ” Opusti se Mateja, sve je zeleno,…reka Sanader da malo kupuju…..[thumbsup]
Vidi se da me još nisi upoznao[lol]
[emo_cool]
Zeko nemoj se šaliti jer ću puknut od smijeha[lol] [lol] [lol]
Ja volim kad se Zeko šali…[yawn]
Sve je stvar psihe.....
To Paviću,…..Mravak ,Pavić je u akciji…..[thumbsup]
A šta sam ti ja reka!!!!![lol]
Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.
Pa što da radim drugo…da se sekiram zbog dionica nije mi ni na kraj pameti[thumbsup]
Znam Mateja,ali kad pada mene žena tuče……[cry] i ne ćeli da je ljubim….a kad se diže onda..da [thumbsup]
Sve je stvar psihe.....
njetto: ” To Paviću,…..Mravak ,Pavić je u akciji…..[thumbsup] ” A šta sam ti ja reka!!!!![lol]
Aj neka digne na “keku”…..[lol]
Sve je stvar psihe.....