Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

zeko: ” mravak: ” njetto: ” ” Vidiš Mateja da svi znaju da ja pijem limunadu …..osim tebe….[tongue] ” Neznam prijatelju ali kako je ovo počelo i ako još potraje moga bi se i ti “propit” [proud] ” [lol] [lol] [lol] ne da će pit,nego lokat[lol] [lol] [lol] ” Šta je Zeko, ti si iša ća,……pričaj sa Matejom

Eto zbog tebe neće ni samnom da priča[cry]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

ajte vi svi skupa u neku stvar(muškog ili ženskog roda)odem nešto pojist a vi nadrobite 5 stranica

Ne ljuti se Niksone,…tanak sam sa zvjezdicama….[angry]

Sve je stvar psihe.....

njetto: ” zeko: ” mravak: ” njetto: ” ” Vidiš Mateja da svi znaju da ja pijem limunadu …..osim tebe….[tongue] ” Neznam prijatelju ali kako je ovo počelo i ako još potraje moga bi se i ti “propit” [proud] ” [lol] [lol] [lol] ne da će pit,nego lokat[lol] [lol] [lol] ” Šta je Zeko, ti si iša ća,……pričaj sa Matejom ” Eto zbog tebe neće ni samnom da priča[cry]

Šta ja ovo čujem Mateja….[angry]

Sve je stvar psihe.....

mateja: ” Pa ja te još nisam upoznala, zato ne mogu to znati[sad] ” Opusti se Mateja, sve je zeleno,…reka Sanader da malo kupuju…..[thumbsup]

Vidi se da me još nisi upoznao[lol]

[emo_cool]

Zeko nemoj se šaliti jer ću puknut od smijeha[lol] [lol] [lol]

[emo_cool]

Znači ti si opuštena,……ka skroz…?

Sve je stvar psihe.....

Zeko nemoj se šaliti jer ću puknut od smijeha[lol] [lol] [lol]

Ja volim kad se Zeko šali…[yawn]

Sve je stvar psihe.....

Pa što da radim drugo…da se sekiram zbog dionica nije mi ni na kraj pameti[thumbsup]

[emo_cool]

To Paviću,…..Mravak ,Pavić je u akciji…..[thumbsup]

Sve je stvar psihe.....

To Paviću,…..Mravak ,Pavić je u akciji…..[thumbsup]

A šta sam ti ja reka!!!!![lol]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Pa što da radim drugo…da se sekiram zbog dionica nije mi ni na kraj pameti[thumbsup]

Znam Mateja,ali kad pada mene žena tuče……[cry] i ne ćeli da je ljubim….a kad se diže onda..da [thumbsup]

Sve je stvar psihe.....

njetto: ” To Paviću,…..Mravak ,Pavić je u akciji…..[thumbsup] ” A šta sam ti ja reka!!!!![lol]

Aj neka digne na “keku”…..[lol]

Sve je stvar psihe.....

New Report

Close