[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] A ;oli ste me vi svatili ozbiljno[wink] Ništa ima još par litara one od limuna pa će mo se tješit i njetu će bit dobra on i tako samo limunadu pije[thumbsup]
Znači TVORNICA NE RADI DOBROOOOOO[shocked][shocked][shocked]
Sve je stvar psihe.....
Pa to nije tako zanimljivo…
Znam, ali misliš da je nama tako zanimljivo….mi se trudimo pa nam je i zanimljivo…[proud]
Sve je stvar psihe.....
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] A ;oli ste me vi svatili ozbiljno[wink] Ništa ima još par litara one od limuna pa će mo se tješit i njetu će bit dobra on i tako samo limunadu pije[thumbsup]
Vidiš Mateja da svi znaju da ja pijem limunadu …..osim tebe….[tongue]
Sve je stvar psihe.....
mravak: ” [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] A ;oli ste me vi svatili ozbiljno[wink] Ništa ima još par litara one od limuna pa će mo se tješit i njetu će bit dobra on i tako samo limunadu pije[thumbsup] ” Znači TVORNICA NE RADI DOBROOOOOO[shocked][shocked][shocked]
Evo malo poprića sa Pavićem ;;;;;;reka je da će pustit malo inside-skih info. još ovi misec.A za danas je obeča da će dignit priko 900.A šta da mu rečem nego Fala Josipe[thumbsup]
Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.
” Vidiš Mateja da svi znaju da ja pijem limunadu …..osim tebe….[tongue]
Neznam prijatelju ali kako je ovo počelo i ako još potraje moga bi se i ti “propit”
[proud]
Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.
njetto: ” ” Vidiš Mateja da svi znaju da ja pijem limunadu …..osim tebe….[tongue] ” Neznam prijatelju ali kako je ovo počelo i ako još potraje moga bi se i ti “propit” [proud]
[lol] [lol] [lol]
ne da će pit,nego lokat[lol] [lol] [lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
njetto: ” mravak: ” [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] A ;oli ste me vi svatili ozbiljno[wink] Ništa ima još par litara one od limuna pa će mo se tješit i njetu će bit dobra on i tako samo limunadu pije[thumbsup] ” Znači TVORNICA NE RADI DOBROOOOOO[shocked][shocked][shocked] ” Evo malo poprića sa Pavićem ;;;;;;reka je da će pustit malo inside-skih info. još ovi misec.A za danas je obeča da će dignit priko 900.A šta da mu rečem nego Fala Josipe[thumbsup]
Evo i ja fala Josipe….[thumbsup], jer mižena gleda cijene, pa radi nje….
Sve je stvar psihe.....
njetto: ” ” Vidiš Mateja da svi znaju da ja pijem limunadu …..osim tebe….[tongue] ” Neznam prijatelju ali kako je ovo počelo i ako još potraje moga bi se i ti “propit” [proud]
I da se zajebaješ……[thumbsup]
Sve je stvar psihe.....
zeko,
mravak: ” njetto: ” ” Vidiš Mateja da svi znaju da ja pijem limunadu …..osim tebe….[tongue] ” Neznam prijatelju ali kako je ovo počelo i ako još potraje moga bi se i ti “propit” [proud] ” [lol] [lol] [lol] ne da će pit,nego lokat[lol] [lol] [lol]
Šta je Zeko, ti si iša ća,……pričaj sa Matejom
Sve je stvar psihe.....
Pa ja te još nisam upoznala, zato ne mogu to znati[sad]
Opusti se Mateja, sve je zeleno,…reka Sanader da malo kupuju…..[thumbsup]
Sve je stvar psihe.....