Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] A ;oli ste me vi svatili ozbiljno[wink] Ništa ima još par litara one od limuna pa će mo se tješit i njetu će bit dobra on i tako samo limunadu pije[thumbsup]

Znači TVORNICA NE RADI DOBROOOOOO[shocked][shocked][shocked]

Sve je stvar psihe.....

Pa to nije tako zanimljivo…

Znam, ali misliš da je nama tako zanimljivo….mi se trudimo pa nam je i zanimljivo…[proud]

Sve je stvar psihe.....

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] A ;oli ste me vi svatili ozbiljno[wink] Ništa ima još par litara one od limuna pa će mo se tješit i njetu će bit dobra on i tako samo limunadu pije[thumbsup]

Vidiš Mateja da svi znaju da ja pijem limunadu …..osim tebe….[tongue]

Sve je stvar psihe.....

Pa ja te još nisam upoznala, zato ne mogu to znati[sad]

[emo_cool]

mravak: ” [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] A ;oli ste me vi svatili ozbiljno[wink] Ništa ima još par litara one od limuna pa će mo se tješit i njetu će bit dobra on i tako samo limunadu pije[thumbsup] ” Znači TVORNICA NE RADI DOBROOOOOO[shocked][shocked][shocked]

Evo malo poprića sa Pavićem ;;;;;;reka je da će pustit malo inside-skih info. još ovi misec.A za danas je obeča da će dignit priko 900.A šta da mu rečem nego Fala Josipe[thumbsup]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

” Vidiš Mateja da svi znaju da ja pijem limunadu …..osim tebe….[tongue]

Neznam prijatelju ali kako je ovo počelo i ako još potraje moga bi se i ti “propit”
[proud]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

njetto: ” ” Vidiš Mateja da svi znaju da ja pijem limunadu …..osim tebe….[tongue] ” Neznam prijatelju ali kako je ovo počelo i ako još potraje moga bi se i ti “propit” [proud]

[lol] [lol] [lol]
ne da će pit,nego lokat[lol] [lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

ajte vi svi skupa u neku stvar(muškog ili ženskog roda)odem nešto pojist a vi nadrobite 5 stranica

njetto: ” mravak: ” [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] A ;oli ste me vi svatili ozbiljno[wink] Ništa ima još par litara one od limuna pa će mo se tješit i njetu će bit dobra on i tako samo limunadu pije[thumbsup] ” Znači TVORNICA NE RADI DOBROOOOOO[shocked][shocked][shocked] ” Evo malo poprića sa Pavićem ;;;;;;reka je da će pustit malo inside-skih info. još ovi misec.A za danas je obeča da će dignit priko 900.A šta da mu rečem nego Fala Josipe[thumbsup]

Evo i ja fala Josipe….[thumbsup], jer mižena gleda cijene, pa radi nje….

Sve je stvar psihe.....

njetto: ” ” Vidiš Mateja da svi znaju da ja pijem limunadu …..osim tebe….[tongue] ” Neznam prijatelju ali kako je ovo počelo i ako još potraje moga bi se i ti “propit” [proud]

I da se zajebaješ……[thumbsup]

Sve je stvar psihe.....

mravak: ” njetto: ” ” Vidiš Mateja da svi znaju da ja pijem limunadu …..osim tebe….[tongue] ” Neznam prijatelju ali kako je ovo počelo i ako još potraje moga bi se i ti “propit” [proud] ” [lol] [lol] [lol] ne da će pit,nego lokat[lol] [lol] [lol]

Šta je Zeko, ti si iša ća,……pričaj sa Matejom

Sve je stvar psihe.....

Pa ja te još nisam upoznala, zato ne mogu to znati[sad]

Opusti se Mateja, sve je zeleno,…reka Sanader da malo kupuju…..[thumbsup]

Sve je stvar psihe.....

New Report

Close