Fali mi malo Mravak da mi objasni malo ovo oko IPKK……[lol] [lol] [lol] ….to je strašno
Objasnit ću ti ja u petak
[lol] [lol] [lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
zeko,
njetto: ” Ford: ” kasno….već sam kupio konja…. ” I trava je poskupila……[proud] ” E sad pazi da nebi sa konja na magarca[undecid][undecid]
Šta oćeš Zeko sa magarcom možeš svašta……[shocked]
Sve je stvar psihe.....
zeko,
njetto: ” Fali mi malo Mravak da mi objasni malo ovo oko IPKK……[lol] [lol] [lol] ….to je strašno ” Objasnit ću ti ja u petak [lol] [lol] [lol]
Ma nisi ti Mravak on to puno bolje objašnjava ima mota….[thumbsup]
Sve je stvar psihe.....
Sad imam pune tri zvjezdice recite Mateji, da bi mogli nastavit razgovor o životu i svijetu i onom ostalom
Sve je stvar psihe.....
zeko: ” njetto: ” Fali mi malo Mravak da mi objasni malo ovo oko IPKK……[lol] [lol] [lol] ….to je strašno ” Objasnit ću ti ja u petak [lol] [lol] [lol] ” Ma nisi ti Mravak on to puno bolje objašnjava ima mota….[thumbsup]
Čoviće ,neznam kako bi ti to objasnija ni za inu, ni na igh,ni za x drugih,,,,,,vidim ja da ću stvarno dobit po sebi radi toga Kandita[cry][cry].
Nema druge nego mi zvat Pavića i objasnit mu da to mora malo nabrijat da se istovare ove kolege šta sam ih svijesno ili nesvijesno navuka a neviruju da su kupili dobru,perspektivnu firmu,koja je tu di je i može radit samo bolje[pray]
[sealed][sealed][smiley][rolleyes][bye]
Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.
njetto: ” zeko: ” njetto: ” Fali mi malo Mravak da mi objasni malo ovo oko IPKK……[lol] [lol] [lol] ….to je strašno ” Objasnit ću ti ja u petak [lol] [lol] [lol] ” Ma nisi ti Mravak on to puno bolje objašnjava ima mota….[thumbsup] ” Čoviće ,neznam kako bi ti to objasnija ni za inu, ni na igh,ni za x drugih,,,,,,vidim ja da ću stvarno dobit po sebi radi toga Kandita[cry][cry]. Nema druge nego mi zvat Pavića i objasnit mu da to mora malo nabrijat da se istovare ove kolege šta sam ih svijesno ili nesvijesno navuka a neviruju da su kupili dobru,perspektivnu firmu,koja je tu di je i može radit samo bolje[pray] [sealed][sealed][smiley][rolleyes][bye]
Šta ti je Mravak,zar ozbiljno svaćaš ovu šalu???
Nego imaš šta za posudit da nadokupin[thumbsup]
Sad imam pune tri zvjezdice recite Mateji, da bi mogli nastavit razgovor o životu i svijetu i onom ostalom
A zašto mi to ne možeš reći sam[huh]
Pozdrav svima, danas imamo lijepši dan i to bez snijega[smiley]
[emo_cool]
njetto: ” zeko: ” njetto: ” Fali mi malo Mravak da mi objasni malo ovo oko IPKK……[lol] [lol] [lol] ….to je strašno ” Objasnit ću ti ja u petak [lol] [lol] [lol] ” Ma nisi ti Mravak on to puno bolje objašnjava ima mota….[thumbsup] ” Čoviće ,neznam kako bi ti to objasnija ni za inu, ni na igh,ni za x drugih,,,,,,vidim ja da ću stvarno dobit po sebi radi toga Kandita[cry][cry]. Nema druge nego mi zvat Pavića i objasnit mu da to mora malo nabrijat da se istovare ove kolege šta sam ih svijesno ili nesvijesno navuka a neviruju da su kupili dobru,perspektivnu firmu,koja je tu di je i može radit samo bolje[pray] [sealed][sealed][smiley][rolleyes][bye]
Ma šala Mravak,….a štaš radit drugo….[thumbsup]
Sve je stvar psihe.....
zeko,
mravak: ” njetto: ” zeko: ” njetto: ” Fali mi malo Mravak da mi objasni malo ovo oko IPKK……[lol] [lol] [lol] ….to je strašno ” Objasnit ću ti ja u petak [lol] [lol] [lol] ” Ma nisi ti Mravak on to puno bolje objašnjava ima mota….[thumbsup] ” Čoviće ,neznam kako bi ti to objasnija ni za inu, ni na igh,ni za x drugih,,,,,,vidim ja da ću stvarno dobit po sebi radi toga Kandita[cry][cry]. Nema druge nego mi zvat Pavića i objasnit mu da to mora malo nabrijat da se istovare ove kolege šta sam ih svijesno ili nesvijesno navuka a neviruju da su kupili dobru,perspektivnu firmu,koja je tu di je i može radit samo bolje[pray] [sealed][sealed][smiley][rolleyes][bye] ” Šta ti je Mravak,zar ozbiljno svaćaš ovu šalu??? Nego imaš šta za posudit da nadokupin[thumbsup]
Ajde Zeko ne utiraji mu se…..
[thumbsup][thumbsup][lol] [lol] [lol] [lol]
Sve je stvar psihe.....
njetto: ” Sad imam pune tri zvjezdice recite Mateji, da bi mogli nastavit razgovor o životu i svijetu i onom ostalom ” A zašto mi to ne možeš reći sam[huh] Pozdrav svima, danas imamo lijepši dan i to bez snijega[smiley]
Zato jer te se bojim i ne volim snijeg
Sve je stvar psihe.....
zeko: ” mravak: ” njetto: ” zeko: ” njetto: ” Fali mi malo Mravak da mi objasni malo ovo oko IPKK……[lol] [lol] [lol] ….to je strašno ” Objasnit ću ti ja u petak [lol] [lol] [lol] ” Ma nisi ti Mravak on to puno bolje objašnjava ima mota….[thumbsup] ” Čoviće ,neznam kako bi ti to objasnija ni za inu, ni na igh,ni za x drugih,,,,,,vidim ja da ću stvarno dobit po sebi radi toga Kandita[cry][cry]. Nema druge nego mi zvat Pavića i objasnit mu da to mora malo nabrijat da se istovare ove kolege šta sam ih svijesno ili nesvijesno navuka a neviruju da su kupili dobru,perspektivnu firmu,koja je tu di je i može radit samo bolje[pray] [sealed][sealed][smiley][rolleyes][bye] ” Šta ti je Mravak,zar ozbiljno svaćaš ovu šalu??? Nego imaš šta za posudit da nadokupin[thumbsup] ” Ajde Zeko ne utiraji mu se….. [thumbsup][thumbsup][lol] [lol] [lol] [lol]
Ajde dobro,tebi ćemo ut….[lol] [lol] [lol] [lol]