Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Mateja kako je u Sloveniji

njetto: ” To za samoću kupi pasa dobra stvar,..[thumbsup]…Je je već sam obuka mudante i postole za sutra..p ću čekat[lol] [lol] i još pijem jaja za glas,…jer bi malo pjeva [lol] ” Ne volim baš pse[huh] tako da ne bi hvala više volim društvo neke drage osobe… Vidim da ču sutra opet plakati zbog toga što sam tako daleko[cry]

Budi luda sidi na avion i doleti,…..pa imaš za ujutro nazad…šta…Ja bi tako da sam daleko[proud]

Sve je stvar psihe.....

Što te zanima vrijeme ili ljudi ili nešto treče[undecid]

[emo_cool]

Vidiš da san pogodija da si u Sloveniji,…kako sam pametan[thumbsup]

Sve je stvar psihe.....

Mislim Mateja,….bila mi je sumljiva od početka…[proud]

Sve je stvar psihe.....

Budi luda sidi na avion i doleti,…..pa imaš za ujutro nazad…šta…Ja bi tako da sam daleko[proud]

Jednom sam več bila luda kad sam došla, ali mi je bilo toliko hladno kad sam spavala-niko se nije javio da bi me pokrio[lol] , da čekam lijeto za novi dolazak[smiley]

[emo_cool]

dalmatico: ” Mateja kako je u Sloveniji ” Vidiš da san pogodija da si u Sloveniji,…kako sam pametan[thumbsup]

Pa ja sam to več u početku rekla svima tako da mi je čudno da neko to do sad nije znao[huh]

[emo_cool]

pa ljudi di ste ?? nije tolko strašno. Evo malo drugima za gušt – meni danas na Mldn – 66%. I ste sad bolje volje

Nemoj nas zavitlavat…to si prodao par dionica mladine sam sebi….da si smanjiš prosječan ulaz….

A jebiga,…ja kad idem tako daleko uzmem vriću za spavanje tako da me nema šta ko pokrivat…uostalom šta se ima ko javljat……[rolleyes]

Sve je stvar psihe.....

njetto: ” dalmatico: ” Mateja kako je u Sloveniji ” Vidiš da san pogodija da si u Sloveniji,…kako sam pametan[thumbsup] ” Pa ja sam to več u početku rekla svima tako da mi je čudno da neko to do sad nije znao[huh]

Točno ali ja sam malo gluplji…znaš..[proud] Padao sam iz koljevke sjećaš se

Sve je stvar psihe.....

kako sam pametan[thumbsup]

Prvi put kad sam te vidija odma sam zna…[thumbsup]

njetto: ” kako sam pametan[thumbsup] ” Prvi put kad sam te vidija odma sam zna…[thumbsup]

Aha i ja sam iznenađen……[smiley]

Sve je stvar psihe.....

New Report

Close