Idem ja lećl judi,….laku i ugodnu noć želim svima….[cool]
Njeto laka noć[bye]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Sjuzann baš u pravo vrijeme, jer ne bi više dugo izdržala protiv njih[huh] izgleda da su dobre volje jer je konačno zelenilo na burzi[thumbsup]
Primjetila sam mateja…ali tebi to dobro ide….[smiley]
Idem ja lećl judi,….laku i ugodnu noć želim svima….[cool]
Lijepe sanje ti želim[smiley]
[emo_cool]
nema2puta: ” Cijenim dobro društvo ,dobro vino a kad se to spoji onda se tu nađe i matejinih zemljakinja,a kad se doda pisma ,gitara i mandolina ……[wink] ” Izgleda da si ti zaista Dalmatinac[proud] [/quote Sa svih svojih 193 cm,pazi šta se dobro prodajem!!! [cool]
Bili doša igrat košarku za moj kvart ? Ako imaš vrimena…Radunica[pray]
Sve je stvar psihe.....
nema2puta: ” Cijenim dobro društvo ,dobro vino a kad se to spoji onda se tu nađe i matejinih zemljakinja,a kad se doda pisma ,gitara i mandolina ……[wink] ” Izgleda da si ti zaista Dalmatinac[proud] [/quote Sa svih svojih 193 cm,pazi šta se dobro prodajem!!! [cool]
Sad več znam par ljudi oko te visine…i muž je jedan od njih[proud] izgleda da me privlači[smiley]
[emo_cool]
Vidim ja da je tribalo nać vrimena za susrete petkom,imali još okupljanja?
ima!! nema gazde sad …. za detalje al u 19. pizzerija Calipso (??)
mateja: ” Sjuzann baš u pravo vrijeme, jer ne bi više dugo izdržala protiv njih[huh] izgleda da su dobre volje jer je konačno zelenilo na burzi[thumbsup] ” Primjetila sam mateja…ali tebi to dobro ide….[smiley]
Više volim žensko društvo za pomoč jer je tad puno lakše izač na kraj sa njima[proud]
[emo_cool]
njetto: ” Idem ja lećl judi,….laku i ugodnu noć želim svima….[cool] ” Lijepe sanje ti želim[smiley]
Hvala na isti način,…[cool],,
Sve je stvar psihe.....
nema2puta:
”
”
Bili doša igrat košarku za moj kvart ? Ako imaš vrimena…Radunica[pray]
forza radunica,naprid naši
[thumbsup]
krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....
nema2puta:
”
”
Sad več znam par ljudi oko te visine…i muž je jedan od njih[proud] izgleda da me privlači[smiley]
još mi reci da ima tešku ruku i odma iden leć.[smiley][lol] [smiley]
krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....
sjuzann: ” mateja: ” Sjuzann baš u pravo vrijeme, jer ne bi više dugo izdržala protiv njih[huh] izgleda da su dobre volje jer je konačno zelenilo na burzi[thumbsup] ” Primjetila sam mateja…ali tebi to dobro ide….[smiley] ” Više volim žensko društvo za pomoč jer je tad puno lakše izač na kraj sa njima[proud]
Pomislija san da je neki drugi razlog pame znoj oblija…
Sve je stvar psihe.....