Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

a di misliš da ču bit ja ??

U Bohinju[lol] [lol] [lol]

[emo_cool]

Idem ja lećl judi,….laku i ugodnu noć želim svima….[cool]

Njeto laka noć[bye]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Sjuzann baš u pravo vrijeme, jer ne bi više dugo izdržala protiv njih[huh] izgleda da su dobre volje jer je konačno zelenilo na burzi[thumbsup]

Primjetila sam mateja…ali tebi to dobro ide….[smiley]

Idem ja lećl judi,….laku i ugodnu noć želim svima….[cool]

Lijepe sanje ti želim[smiley]

[emo_cool]

nema2puta: ” Cijenim dobro društvo ,dobro vino a kad se to spoji onda se tu nađe i matejinih zemljakinja,a kad se doda pisma ,gitara i mandolina ……[wink] ” Izgleda da si ti zaista Dalmatinac[proud] [/quote Sa svih svojih 193 cm,pazi šta se dobro prodajem!!! [cool]

Bili doša igrat košarku za moj kvart ? Ako imaš vrimena…Radunica[pray]

Sve je stvar psihe.....

nema2puta: ” Cijenim dobro društvo ,dobro vino a kad se to spoji onda se tu nađe i matejinih zemljakinja,a kad se doda pisma ,gitara i mandolina ……[wink] ” Izgleda da si ti zaista Dalmatinac[proud] [/quote Sa svih svojih 193 cm,pazi šta se dobro prodajem!!! [cool]

Sad več znam par ljudi oko te visine…i muž je jedan od njih[proud] izgleda da me privlači[smiley]

[emo_cool]

Vidim ja da je tribalo nać vrimena za susrete petkom,imali još okupljanja?

ima!! nema gazde sad …. za detalje al u 19. pizzerija Calipso (??)

mateja: ” Sjuzann baš u pravo vrijeme, jer ne bi više dugo izdržala protiv njih[huh] izgleda da su dobre volje jer je konačno zelenilo na burzi[thumbsup] ” Primjetila sam mateja…ali tebi to dobro ide….[smiley]

Više volim žensko društvo za pomoč jer je tad puno lakše izač na kraj sa njima[proud]

[emo_cool]

njetto: ” Idem ja lećl judi,….laku i ugodnu noć želim svima….[cool] ” Lijepe sanje ti želim[smiley]

Hvala na isti način,…[cool],,

Sve je stvar psihe.....

nema2puta:

Bili doša igrat košarku za moj kvart ? Ako imaš vrimena…Radunica[pray]

forza radunica,naprid naši
[thumbsup]

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

nema2puta:

Sad več znam par ljudi oko te visine…i muž je jedan od njih[proud] izgleda da me privlači[smiley]

još mi reci da ima tešku ruku i odma iden leć.[smiley][lol] [smiley]

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

sjuzann: ” mateja: ” Sjuzann baš u pravo vrijeme, jer ne bi više dugo izdržala protiv njih[huh] izgleda da su dobre volje jer je konačno zelenilo na burzi[thumbsup] ” Primjetila sam mateja…ali tebi to dobro ide….[smiley] ” Više volim žensko društvo za pomoč jer je tad puno lakše izač na kraj sa njima[proud]

Pomislija san da je neki drugi razlog pame znoj oblija…

Sve je stvar psihe.....

New Report

Close