njetto: ” To je samo hipoteza…da vjerojatno ne bi radili ništa…a ko zna…možda stvarno ne bi radili ništa…a možda i bi,ali duboko sumljam….jer ja sve radim sam……[proud] ” A ja sam se nadala da čete nazdraviti sa mnom sa jednim pivom u ruci..tako su i napravili prvi put jer su znali da dolazim zbog pive u Split[lol] A i pivo više volim piti u društvu nego sama[wink]
Ajde dobro kad ti je to tolika želja…..vidiš ja i pivo popijem sam bez problema….ali dođi kroz jutro..
Sve je stvar psihe.....
Pa danas si već pozivana na brać i neke druge destinacije,jel nametljivo sad da te i ja zovem negdje ili je natjećaj otvoren? Za svaki slućaj ja ću uskoro u goriška brda na redovitu godišnju turneju po kletima,kristančić,dolfo,gravnar,klinec,bagueri………
Pa moje lijeto još nije prebukirano[lol] tako da bi se dalo što dogovoriti[wink]
Vidim da ti ipak više voliš dobro vino nego pivo a kod nas ima toga dosta[proud]
[emo_cool]
mateja: ” nema2puta: ” Ajme meni kakav odgovor,ovako se ne predstavlja pravi dalmatinac . Oprosti mi kolega ali neće nam turizam tako naprid.[lol] [wink] ” Onda se nama ti predstavi kao pravi Dalmatinac…možda ču doči zbog toga k vama na more[wink] ” Pa danas si već pozivana na brać i neke druge destinacije,jel nametljivo sad da te i ja zovem negdje ili je natjećaj otvoren? Za svaki slućaj ja ću uskoro u goriška brda na redovitu godišnju turneju po kletima,kristančić,dolfo,gravnar,klinec,bagueri………
Pozovi mene šta će ti ona…
[angry] [angry] [angry] [angry]
Sve je stvar psihe.....
… Za svaki slućaj ja ću uskoro u goriška brda na redovitu godišnju turneju po kletima,kristančić,dolfo,gravnar,klinec,bagueri………
[/quote]
svaka čast
[thumbsup][thumbsup]
mateja: ” nema2puta: ” Ajme meni kakav odgovor,ovako se ne predstavlja pravi dalmatinac . Oprosti mi kolega ali neće nam turizam tako naprid.[lol] [wink] ” Onda se nama ti predstavi kao pravi Dalmatinac…možda ču doči zbog toga k vama na more[wink] ” Pa danas si već pozivana na brać i neke druge destinacije,jel nametljivo sad da te i ja zovem negdje ili je natjećaj otvoren? Za svaki slućaj ja ću uskoro u goriška brda na redovitu godišnju turneju po kletima,kristančić,dolfo,gravnar,klinec,bagueri………
Vidi ti to,nisam zna da Mateja okolo šaraš[cry][cry]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Octopus sad vidiš da ne samo da Slovenci luduju za Dalmacijom nego i Dalmatinci za Slovenijo[cool]
[emo_cool]
zeko,
Vidi ti to,nisam zna da Mateja okolo šaraš[cry][cry]
Pa kako sad ti to ne znaš[shocked] kad si ti onaj sa kojim ja šaram[lol] [lol] [lol]
[emo_cool]
Octopus sad vidiš da ne samo da Slovenci luduju za Dalmacijom nego i Dalmatinci za Slovenijo[cool]
to znam imamo vikendicu u Bohinju- jedva jih teram van[lol]
nema2puta: ” mateja: ” nema2puta: ” Ajme meni kakav odgovor,ovako se ne predstavlja pravi dalmatinac . Oprosti mi kolega ali neće nam turizam tako naprid.[lol] [wink] ” Onda se nama ti predstavi kao pravi Dalmatinac…možda ču doči zbog toga k vama na more[wink] ” Pa danas si već pozivana na brać i neke druge destinacije,jel nametljivo sad da te i ja zovem negdje ili je natjećaj otvoren? Za svaki slućaj ja ću uskoro u goriška brda na redovitu godišnju turneju po kletima,kristančić,dolfo,gravnar,klinec,bagueri……… ” Pozovi mene šta će ti ona… [angry] [angry] [angry] [angry]
Pa šro če tebe zvati kad piješ pivo a ne vino[lol]
[emo_cool]
zeko: ” Vidi ti to,nisam zna da Mateja okolo šaraš[cry][cry] ” Pa kako sad ti to ne znaš[shocked] kad si ti onaj sa kojim ja šaram[lol] [lol] [lol]
[embarass][embarass][embarass]
Nisam ja te sriće[pray][pray]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Cijenim dobro društvo ,dobro vino a kad se to spoji onda se tu nađe i matejinih zemljakinja,a kad se doda pisma ,gitara i mandolina ……[wink]
krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....
mateja: ” Octopus sad vidiš da ne samo da Slovenci luduju za Dalmacijom nego i Dalmatinci za Slovenijo[cool] ” to znam imamo vikendicu u Bohinju- jedva jih teram van[lol]
Onda ju zamjeni u ljeto i idi na more[thumbsup]
[emo_cool]