Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

mateja:

njetto: ” vivi: ” Avatar ti je ko da si ispala iz zvjezdanih staza. Npr 7 od 9. A ona dobraaa, ma šta ću van pričat. ” Baš to …opis je..[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup] ” A što bi tek radili kad bi me vidjeli uživo[rolleyes]

Vjerojatno….ništa,…..[shocked]

Ajme meni kakav odgovor,ovako se ne predstavlja pravi dalmatinac .
Oprosti mi kolega ali neće nam turizam tako naprid.[lol] [wink]

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

octopus: ” mateja: ” zeko: ” Dobra večer svima,mislio sam se prija uključiti ali nisam vas tio remetiti[undecid] ” Zeko bok[thumbsup] Pa znaš da ti nikad ne smetaš, a i malo prije nije bilo nikog tako da bi mogli bit sami[embarass] ” smeta zeko smeta[lol] mislim da ga oče i moja supruga upoznat…i to ne zbog portfelja[lol] [lol] ” [embarass][embarass][embarass][embarass]

Zeko pa što se sramiš[rolleyes] Vidjela te žena na sliki i zato što dobro izgledaš i izgleda da si bez žene (tako joj je valjda rekao Octopus) željela bi te upoznati jer si spreman švrljati[lol] [lol] [lol]

[emo_cool]

Ajme meni kakav odgovor,ovako se ne predstavlja pravi dalmatinac . Oprosti mi kolega ali neće nam turizam tako naprid.[lol] [wink]

Onda se nama ti predstavi kao pravi Dalmatinac…možda ču doči zbog toga k vama na more[wink]

[emo_cool]

zeko: ” octopus: ” mateja: ” zeko: ” Dobra večer svima,mislio sam se prija uključiti ali nisam vas tio remetiti[undecid] ” Zeko bok[thumbsup] Pa znaš da ti nikad ne smetaš, a i malo prije nije bilo nikog tako da bi mogli bit sami[embarass] ” smeta zeko smeta[lol] mislim da ga oče i moja supruga upoznat…i to ne zbog portfelja[lol] [lol] ” [embarass][embarass][embarass][embarass] ” Zeko pa što se sramiš[rolleyes] Vidjela te žena na sliki i zato što dobro izgledaš i izgleda da si bez žene (tako joj je valjda rekao Octopus) željela bi te upoznati jer si spreman švrljati[lol] [lol] [lol]

Ništa drugo i ne znam[undecid][undecid]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

nema2puta: ” Ajme meni kakav odgovor,ovako se ne predstavlja pravi dalmatinac . Oprosti mi kolega ali neće nam turizam tako naprid.[lol] [wink] ” Onda se nama ti predstavi kao pravi Dalmatinac…možda ču doči zbog toga k vama na more[wink]

Rukavica je bačena[rolleyes]

njetto: ” mateja: ” njetto: ” vivi: ” Avatar ti je ko da si ispala iz zvjezdanih staza. Npr 7 od 9. A ona dobraaa, ma šta ću van pričat. ” Baš to …opis je..[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup] ” A što bi tek radili kad bi me vidjeli uživo[rolleyes] ” Vjerojatno….ništa,…..[shocked] ” Ajme meni kakav odgovor,ovako se ne predstavlja pravi dalmatinac . Oprosti mi kolega ali neće nam turizam tako naprid.[lol] [wink]

To je samo hipoteza…da vjerojatno ne bi radili ništa…a ko zna…možda stvarno ne bi radili ništa…a možda i bi,ali duboko sumljam….jer ja sve radim sam……[proud]

Sve je stvar psihe.....

nema2puta: ” Ajme meni kakav odgovor,ovako se ne predstavlja pravi dalmatinac . Oprosti mi kolega ali neće nam turizam tako naprid.[lol] [wink] ” Onda se nama ti predstavi kao pravi Dalmatinac…možda ču doči zbog toga k vama na more[wink]

Oće nam to bit neka nagrada ili ?!?

Sve je stvar psihe.....

To je samo hipoteza…da vjerojatno ne bi radili ništa…a ko zna…možda stvarno ne bi radili ništa…a možda i bi,ali duboko sumljam….jer ja sve radim sam……[proud]

A ja sam se nadala da čete nazdraviti sa mnom sa jednim pivom u ruci..tako su i napravili prvi put jer su znali da dolazim zbog pive u Split[lol] A i pivo više volim piti u društvu nego sama[wink]

[emo_cool]

mateja: ” nema2puta: ” Ajme meni kakav odgovor,ovako se ne predstavlja pravi dalmatinac . Oprosti mi kolega ali neće nam turizam tako naprid.[lol] [wink] ” Onda se nama ti predstavi kao pravi Dalmatinac…možda ču doči zbog toga k vama na more[wink] ” Oće nam to bit neka nagrada ili ?!?

Pa nisam baš sigurna da li bi tebi to bila nagrada ili više kazna[rolleyes]

[emo_cool]

nema2puta:

Ajme meni kakav odgovor,ovako se ne predstavlja pravi dalmatinac . Oprosti mi kolega ali neće nam turizam tako naprid.[lol] [wink]

Onda se nama ti predstavi kao pravi Dalmatinac…možda ču doči zbog toga k vama na more[wink]

Pa danas si već pozivana na brać i neke druge destinacije,jel nametljivo sad da te i ja zovem negdje ili je natjećaj otvoren?
Za svaki slućaj ja ću uskoro u goriška brda na redovitu godišnju turneju po kletima,kristančić,dolfo,gravnar,klinec,bagueri………

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

njetto: ” To je samo hipoteza…da vjerojatno ne bi radili ništa…a ko zna…možda stvarno ne bi radili ništa…a možda i bi,ali duboko sumljam….jer ja sve radim sam……[proud] ” A ja sam se nadala da čete nazdraviti sa mnom sa jednim pivom u ruci..tako su i napravili prvi put jer su znali da dolazim zbog pive u Split[lol] A i pivo više volim piti u društvu nego sama[wink]

Uf Mateja,odkad tebe nema ne ide nam ni piva[angry]

Uf Mateja,odkad tebe nema ne ide nam ni piva[angry]

Sad če bit bolje i raspoloženje i više pive kad se burza malo popravi [thumbsup]

[emo_cool]

New Report

Close