zeko,
Dobra večer svima,mislio sam se prija uključiti ali nisam vas tio remetiti[undecid]
Zeko bok[thumbsup] Pa znaš da ti nikad ne smetaš, a i malo prije nije bilo nikog tako da bi mogli bit sami[embarass]
[emo_cool]
zeko,
Dobra večer svima,mislio sam se prija uključiti ali nisam vas tio remetiti[undecid]
Živija Zeko……..[thumbsup][thumbsup][thumbsup],
Sve je stvar psihe.....
Octopus ako tako nastaviš do petka češ bit baš za onaj Bosanski kafič gdje su bili Svojnov i Nickson [thumbsup] kažu da je bilo fenomenalno…
zbog koje izjave ??
vivi: ” Avatar ti je ko da si ispala iz zvjezdanih staza. Npr 7 od 9. A ona dobraaa, ma šta ću van pričat. ” Baš to …opis je..[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]
A što bi tek radili kad bi me vidjeli uživo[rolleyes]
[emo_cool]
mateja: ” Octopus ako tako nastaviš do petka češ bit baš za onaj Bosanski kafič gdje su bili Svojnov i Nickson [thumbsup] kažu da je bilo fenomenalno… ” zbog koje izjave ??
Zbog treninga ne izjave[proud]
[emo_cool]
zeko: ” Dobra večer svima,mislio sam se prija uključiti ali nisam vas tio remetiti[undecid] ” Zeko bok[thumbsup] Pa znaš da ti nikad ne smetaš, a i malo prije nije bilo nikog tako da bi mogli bit sami[embarass]
smeta zeko smeta[lol] mislim da ga oče i moja supruga upoznat…i to ne zbog portfelja[lol] [lol]
zeko: ” Dobra večer svima,mislio sam se prija uključiti ali nisam vas tio remetiti[undecid] ” Živija Zeko……..[thumbsup][thumbsup][thumbsup],
Dečki dobro da ste došli jer Njetto je več htio otič jer je bio samo sa mnom[sad]
[emo_cool]
njetto: ” vivi: ” Avatar ti je ko da si ispala iz zvjezdanih staza. Npr 7 od 9. A ona dobraaa, ma šta ću van pričat. ” Baš to …opis je..[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup] ” A što bi tek radili kad bi me vidjeli uživo[rolleyes]
Vjerojatno….ništa,…..[shocked]
Sve je stvar psihe.....
njetto: ” zeko: ” Dobra večer svima,mislio sam se prija uključiti ali nisam vas tio remetiti[undecid] ” Živija Zeko……..[thumbsup][thumbsup][thumbsup], ” Dečki dobro da ste došli jer Njetto je več htio otič jer je bio samo sa mnom[sad]
I šta bi mu falilo[cool]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
mateja: ” zeko: ” Dobra večer svima,mislio sam se prija uključiti ali nisam vas tio remetiti[undecid] ” Zeko bok[thumbsup] Pa znaš da ti nikad ne smetaš, a i malo prije nije bilo nikog tako da bi mogli bit sami[embarass] ” smeta zeko smeta[lol] mislim da ga oče i moja supruga upoznat…i to ne zbog portfelja[lol] [lol]
[embarass][embarass][embarass][embarass]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
mateja: ” njetto: ” vivi: ” Avatar ti je ko da si ispala iz zvjezdanih staza. Npr 7 od 9. A ona dobraaa, ma šta ću van pričat. ” Baš to …opis je..[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup] ” A što bi tek radili kad bi me vidjeli uživo[rolleyes] ” Vjerojatno….ništa,…..[shocked]
Baš tako…….zovu obaveze…[lol]
Sve je stvar psihe.....
zeko,
mateja: ” njetto: ” zeko: ” Dobra večer svima,mislio sam se prija uključiti ali nisam vas tio remetiti[undecid] ” Živija Zeko……..[thumbsup][thumbsup][thumbsup], ” Dečki dobro da ste došli jer Njetto je več htio otič jer je bio samo sa mnom[sad] ” I šta bi mu falilo[cool]
Pa u biti ništa jer bi se naspavao[lol]
[emo_cool]