Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Ima lipu sliku u avataru, pa me podsjetilo na Danijelu Martinović (o.p.a. biser dana 11.02.2008., business.hr), evo i četvrti za jest iz ruke,a ja ne volim gužve nikakavog oblika,……[proud], pa bi se diskretno povukao ako dozvoljavate ?[thumbsup]

svako ima svoj okus al….Mateja je zakon za Danijelu….pitaj Dalmatince ako ja nisam objektivan[cool]

mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” mateja: ” deny_08: ” Nažalost neću moći dugo ” Dužnost zove[rolleyes] ” Možda čovit ide stavit sude u mašinu, šta ti znaš?!?…..[lol] ” Pa znam da kod nas to žene rade[wink] ” Ja to isto radim doma…i još svašta…pa šta?!? Naravno kad sam od volje ” Pa tako i treba[thumbsup] ali u deset sati navečer imaš druge obaveze zar ne[rolleyes] ” Ne sve radim sam,…to mi je najdraže imam svoj mir….[thumbsup]

Sad si me uspio dobro nasmijati[lol] …naravno ako misliš na isto ko i ja[wink]

[emo_cool]

octopus: ” nema2puta: ” Dobra večer ! Danas imam malo više vrimena pa visim na forumu po raznim temama i jedno je sigurno Mateja je sveprisutna i svi muški joj jedu iz ruke. Vjerojatno ima razloga za to ?[wink] ” nije tako …nema zeke i forda …pa se onda ona pokupi svu pažnju[lol] ” Octopus pa gdje si mi ti? Cijelo večer sam ovdje sama, dobro da su došli neki novi zanimljivi[proud] forumaši za malo lijepšu večer[thumbsup] p.s.: Da li si odradio 20km[proud]

mlado meso[lol] – odgurao svojih 20km. Neznam kad če rezultati ??[undecid]

njetto: ” Ima lipu sliku u avataru, pa me podsjetilo na Danijelu Martinović (o.p.a. biser dana 11.02.2008., business.hr), evo i četvrti za jest iz ruke,a ja ne volim gužve nikakavog oblika,……[proud], pa bi se diskretno povukao ako dozvoljavate ?[thumbsup] ” svako ima svoj okus al….Mateja je zakon za Danijelu….pitaj Dalmatince ako ja nisam objektivan[cool]

Zadržaću dozu sumljičavosti zasad, ako dopuštate…[rolleyes]

Sve je stvar psihe.....

Avatar ti je ko da si ispala iz zvjezdanih staza. Npr 7 od 9. A ona dobraaa, ma šta ću van pričat.

Ima lipu sliku u avataru, pa me podsjetilo na Danijelu Martinović (o.p.a. biser dana 11.02.2008., business.hr), evo i četvrti za jest iz ruke,a ja ne volim gužve nikakavog oblika,……[proud], pa bi se diskretno povukao ako dozvoljavate ?[thumbsup]

Slika u avataru zna varat,nedaj bože da mene neko poveže sa mojim .[lol]

krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....

njetto: ” mateja: ” njetto: ” mateja: ” njetto: ” mateja: ” deny_08: ” Nažalost neću moći dugo ” Dužnost zove[rolleyes] ” Možda čovit ide stavit sude u mašinu, šta ti znaš?!?…..[lol] ” Pa znam da kod nas to žene rade[wink] ” Ja to isto radim doma…i još svašta…pa šta?!? Naravno kad sam od volje ” Pa tako i treba[thumbsup] ali u deset sati navečer imaš druge obaveze zar ne[rolleyes] ” Ne sve radim sam,…to mi je najdraže imam svoj mir….[thumbsup] ” Sad si me uspio dobro nasmijati[lol] …naravno ako misliš na isto ko i ja[wink]

A reci na što ti misliš,….ja znam,…[proud]

Sve je stvar psihe.....

Dobra večer svima,mislio sam se prija uključiti ali nisam vas tio remetiti[undecid]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Octopus ako tako nastaviš do petka češ bit baš za onaj Bosanski kafič gdje su bili Svojnov i Nickson [thumbsup] kažu da je bilo fenomenalno…

[emo_cool]

Avatar ti je ko da si ispala iz zvjezdanih staza. Npr 7 od 9. A ona dobraaa, ma šta ću van pričat.

Baš to …opis je..[thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup][thumbsup]

Sve je stvar psihe.....

njetto: ” Ima lipu sliku u avataru, pa me podsjetilo na Danijelu Martinović (o.p.a. biser dana 11.02.2008., business.hr), evo i četvrti za jest iz ruke,a ja ne volim gužve nikakavog oblika,……[proud], pa bi se diskretno povukao ako dozvoljavate ?[thumbsup] ” Slika u avataru zna varat,nedaj bože da mene neko poveže sa mojim .[lol]

pa ima i nekih sličnih
[lol]

Još nisam otkrio koji je to kafić?

New Report

Close