Tu trava ne raste[thumbsup]
Aha, ali još nisu skužili,….dok malo stasam….[thumbsup]
Sve je stvar psihe.....
njetto: ” mateja: ” deny_08: ” Nažalost neću moći dugo ” Dužnost zove[rolleyes] ” Možda čovit ide stavit sude u mašinu, šta ti znaš?!?…..[lol] ” Pa znam da kod nas to žene rade[wink]
Ja to isto radim doma…i još svašta…pa šta?!? Naravno kad sam od volje
Sve je stvar psihe.....
Dobra večer !
Danas imam malo više vrimena pa visim na forumu po raznim temama i jedno je sigurno Mateja je sveprisutna i svi muški joj jedu iz ruke. Vjerojatno ima razloga za to ?[wink]
krepat ma ne molat-tako je tele i postupalo.da san bar bio paničar....
Dobra večer ! Danas imam malo više vrimena pa visim na forumu po raznim temama i jedno je sigurno Mateja je sveprisutna i svi muški joj jedu iz ruke. Vjerojatno ima razloga za to ?[wink]
Pa nije baš tako…neki se i ne daju lako[proud] a kaj češ kad sam ovisnik od interneta i zato sam na odvikavanju ali uvijek uspijem pobječi nazad ovamo[wink]
[emo_cool]
mateja: ” njetto: ” mateja: ” deny_08: ” Nažalost neću moći dugo ” Dužnost zove[rolleyes] ” Možda čovit ide stavit sude u mašinu, šta ti znaš?!?…..[lol] ” Pa znam da kod nas to žene rade[wink] ” Ja to isto radim doma…i još svašta…pa šta?!? Naravno kad sam od volje
Pa tako i treba[thumbsup] ali u deset sati navečer imaš druge obaveze zar ne[rolleyes]
[emo_cool]
Ima lipu sliku u avataru, pa me podsjetilo na Danijelu Martinović (o.p.a. biser dana 11.02.2008., business.hr), evo i četvrti za jest iz ruke,a ja ne volim gužve nikakavog oblika,……[proud], pa bi se diskretno povukao ako dozvoljavate ?[thumbsup]
Sve je stvar psihe.....
Dobra večer ! Danas imam malo više vrimena pa visim na forumu po raznim temama i jedno je sigurno Mateja je sveprisutna i svi muški joj jedu iz ruke. Vjerojatno ima razloga za to ?[wink]
nije tako …nema zeke i forda …pa se onda ona pokupi svu pažnju[lol]
njetto: ” mateja: ” njetto: ” mateja: ” deny_08: ” Nažalost neću moći dugo ” Dužnost zove[rolleyes] ” Možda čovit ide stavit sude u mašinu, šta ti znaš?!?…..[lol] ” Pa znam da kod nas to žene rade[wink] ” Ja to isto radim doma…i još svašta…pa šta?!? Naravno kad sam od volje ” Pa tako i treba[thumbsup] ali u deset sati navečer imaš druge obaveze zar ne[rolleyes]
Ne sve radim sam,…to mi je najdraže imam svoj mir….[thumbsup]
Sve je stvar psihe.....
Danijela je malo svetlija zar ne[wink]
Da, ali nije bitno……[lol] [lol]
Sve je stvar psihe.....
nema2puta: ” Dobra večer ! Danas imam malo više vrimena pa visim na forumu po raznim temama i jedno je sigurno Mateja je sveprisutna i svi muški joj jedu iz ruke. Vjerojatno ima razloga za to ?[wink] ” nije tako …nema zeke i forda …pa se onda ona pokupi svu pažnju[lol]
Octopus pa gdje si mi ti? Cijelo večer sam ovdje sama, dobro da su došli neki novi zanimljivi[proud] forumaši za malo lijepšu večer[thumbsup]
p.s.: Da li si odradio 20km[proud]
[emo_cool]