ajde zeko ja sam mislio da češ nešto pametno napisat[lol]
[lol] [lol] [lol] [lol]
Je li ti sigurno dolaziš u petak???[cool]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
dolazim!! iz Lj. tek oko 14.-tih. I nema 240km na sat na avtoputu jer vozim obitelj.Tako da dolazim skoro direktno na okupljanje…
zeko,
Dobra vam večer[proud]
Dobra večer svima i pozdrav kralju Zeki…[thumbsup]
Sve je stvar psihe.....
zeko: ” Dobra vam večer[proud] ” Dobra večer svima i pozdrav kralju Zeki…[thumbsup]
Uf nemoj baš tako[embarass]
Pozdrav, svima. Samo o iću i piću razmišljate. A da se primite posla[yawn] Octopuse, jeli ovo bilo pametno?[rolleyes]
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
zeko,
njetto: ” zeko: ” Dobra vam večer[proud] ” Dobra večer svima i pozdrav kralju Zeki…[thumbsup] ” Uf nemoj baš tako[embarass]
Šta ti si moj kralj,….šta ima bit ko ljubomoran…
Kakve su vam prognoze za sutra..?
Sve je stvar psihe.....
Pozdrav, svima. Samo o iću i piću razmišljate. A da se primite posla[yawn] Octopuse, jeli ovo bilo pametno?[rolleyes]
Dobro je da o tome još razmišljamo,a kad ne bude toga onda znamo koje je ura[lol] [lol] [lol]
zeko: ” njetto: ” zeko: ” Dobra vam večer[proud] ” Dobra večer svima i pozdrav kralju Zeki…[thumbsup] ” Uf nemoj baš tako[embarass] ” Šta ti si moj kralj,….šta ima bit ko ljubomoran… Kakve su vam prognoze za sutra..?
Sad sam se ja počela pitati što ste to vi radili u petak na okupljanju[shocked]
Pozdrav svima[proud]
[emo_cool]
zeko: ” njetto: ” zeko: ” Dobra vam večer[proud] ” Dobra večer svima i pozdrav kralju Zeki…[thumbsup] ” Uf nemoj baš tako[embarass] ” Šta ti si moj kralj,….šta ima bit ko ljubomoran… Kakve su vam prognoze za sutra..?
Jebene,ispričavam se ali mora sam se tako izraziti[angry]
njetto: ” zeko: ” njetto: ” zeko: ” Dobra vam večer[proud] ” Dobra večer svima i pozdrav kralju Zeki…[thumbsup] ” Uf nemoj baš tako[embarass] ” Šta ti si moj kralj,….šta ima bit ko ljubomoran… Kakve su vam prognoze za sutra..? ” Sad sam se ja počela pitati što ste to vi radili u petak na okupljanju[shocked] Pozdrav svima[proud]
Evo ovo[kiss][kiss][kiss][kiss][kiss][kiss][kiss][kiss]
Zeko pa kako možeš kad si moj virtualni ljubavnik kako kaže Octopus…sad ču cijelo večer plakati[cry]
[emo_cool]
e ekipa pozdrav , evo me doma , šta se tiće calypsa nemam namjeru dolazit gdje me netko ( gazda) gleda ka da nisam ima di drugo otić………….lipo se zabavite idući petak……ovp pitanje sam zaključija
mark ti i ja smo jedini glasali za kašteleta…ali banda nas je nadglasala…imaš PM