mark1:
”
octopus evo dokaza šta se moralo radit , dok bi došla nova piva……posuđivali jedan drugome….
”
Sad neznam da li ste si posuđivali zbog konobara ili zbog manjka love zbog dionica[lol]
konbar mateja viruj mi…….
sad odoh imam malu fešticu danas ……..e znam sad će mateja da opet feštam……..sutra mi je opet ,a šta ću volija bi malo i odmorit….. pozdrav svima…..
Mark kako je tebi dobro[thumbsup] i ja bi voljela tako feštati svaki vikend…valjda sam malo ljubomorna[embarass]
mateja: ” octopus: ” evo jedne ispred ….. http://www.youtube.com/watch?v=10BbpGKLXqk ” Octopus dobar izbor, to sam nekad danima slušala[thumbsup] ” dobre i dvije tvoje ( pisme naravno) na Disc jokey-u [thumbsup]
Zaista imamo sličan okus za muziku[thumbsup]…sigurna sam za koje dvije misliš[proud]
octopus evo dokaza šta se moralo radit , dok bi došla nova piva……posuđivali jedan drugome….
i si sredio posle situaciju ili čemo morat u petak opet ovako[smiley]
Octopus bolje ti je da sljedeči petak nosiš pivo sa sobom…sigurno je sigurno[lol]
je, konobar je sinoč bio malo nezgodan…blago rečeno…
ali zato je prošli tjedan bio vrlo dobar konobar…
ne znam sam…da li da sljedeći petak opet idemo u Calypsa ili da opet malo promijenimo?
Molim prijedloge…volio bi da do sutra sve riješimo…
Evo ja se vraćam u svijet živih nakon sinoćnog sloma sa svojnovom,birtija je zakon pušta se bosanski bluz ,gazdarica je prava prilika a i alkohol teče u potocima pa možemo idući put odma u tu kavanu da ne moram babuljat gradom
mark1: ” octopus: ” Ford: ” njetto: ” Jutro,….sinić je bilo dobro,….ali nervoza u zraku se osjeća….a zna se zaradi čega..[rolleyes] ” točno [thumbsup] ” no da i mi lošije informirani čujemo zbog čega ” već sam napisa konobar nija bija baš na visini pa bi pive nestajalo………….eto octopus …….mislim najviše zbog toga ” aja se nadao da ste skontali nešto u vezi burze[lol] i da se osječa nervoza zbog ponedeljka i zelenog buma[lol]
A konobar je zakon, ono je Žorž. Ima čovik stila .On je i gazda Calypsa, a šta se nervoze tiče,….neznam baš kakav je nastavak u ponediljak..[angry]
mateja: ” Octopus bolje ti je da sljedeči petak nosiš pivo sa sobom…sigurno je sigurno[lol] ” je, konobar je sinoč bio malo nezgodan…blago rečeno… ali zato je prošli tjedan bio vrlo dobar konobar… ne znam sam…da li da sljedeći petak opet idemo u Calypsa ili da opet malo promijenimo? Molim prijedloge…volio bi da do sutra sve riješimo…
Taj drugikonobar koji je ka dobar zove se Nikola..[wink]
Ali di ti to više imaš vidit da konobar ne šljivi goste,[lol] [lol] [lol] ..da nije prava birtija.[thumbsup]
[lol] ” A konobar je zakon, ono je Žorž. Ima čovik stila .On je i gazda Calypsa,
ono je gazda???
molia san ga cilu večer za pivu i ne šljivi 2%… da nije na kraju mark popizdija i zadreča se na njega ne bi ja tu pivu još dobija…
moga je nakon pet šest naših rundi i on zavrtiti jednu…ipak je on gazda sa stilom…. tih par piva bi ga po nabavnoj cijeni došlo 20 kuna a ovako je ispa piz..