Ford,
izgleda da će danas najmanje past one dionice koje su iza 14:00 išle u blokadu….
A meni se čini da se moja atpl malo popravlja[proud]
[emo_cool]
Ford: ” izgleda da će danas najmanje past one dionice koje su iza 14:00 išle u blokadu…. ” A meni se čini da se moja atpl malo popravlja[proud]
Pa di si ti Mateja,ja mislio da si nas zaboravila[undecid]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Nisam vas ja zaboravila[proud] Zeko znaš da je to nemoguče[wink] ali kad svi komentirate samo burzu i vidim da ste slabe volje, onda je bolje da vas pustim u miru[thumbsup]
[emo_cool]
evo uprave ovih 10ak firmi šta su danas završile u blokadi su izvjestile ZSE da im nije jasno zbog čega je do toga došlo[bye]
Ford,
evo uprave ovih 10ak firmi šta su danas završile u blokadi su izvjestile ZSE da im nije jasno zbog čega je do toga došlo[bye]
Bilo bi mi čudnije da in je jasno…… [lol]
Sve je stvar psihe.....
pogotovo ovima šta im je pe 60 ili pbv 3 a članovi uprave prodavali dionice prije par mjeseci na ATH ili blizu ATH….
Ford,
pogotovo ovima šta im je pe 60 ili pbv 3 a članovi uprave prodavali dionice prije par mjeseci na ATH ili blizu ATH….
E da san virova tom signalu nebi se sad češa po guzici, a signal je bija majka svih TA….[thumbsup]
Sve je stvar psihe.....
Ford,
Zanimljivo,nisam baš pratio sve stavi nam koje su to[pray]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA