a ovo za sve forumašice
http://www.youtube.com/watch?v=3uNyPefjS88
Šta kažete za sutra,imajte u vidu da je sutra post ne mislim na burzu[lol] zna li tko kako stoje u Cylipsa sa ribon[undecid]
Dobro
Šta kažete za sutra,imajte u vidu da je sutra post ne mislim na burzu[lol] zna li tko kako stoje u Cylipsa sa ribon[undecid]
kakav post ? da nije sledeči petak isto??[smiley]
zeko: ” Šta kažete za sutra,imajte u vidu da je sutra post ne mislim na burzu[lol] zna li tko kako stoje u Cylipsa sa ribon[undecid] ” kakav post ? da nije sledeči petak isto??[smiley]
Svaki petak do Uskrsa
A nisu ti baš gori ribari……a do navečer bakalar se satare…..[angry]
octopus: ” zeko: ” Šta kažete za sutra,imajte u vidu da je sutra post ne mislim na burzu[lol] zna li tko kako stoje u Cylipsa sa ribon[undecid] ” kakav post ? da nije sledeči petak isto??[smiley] ” Svaki petak do Uskrsa
očete me izbacit iz društva ako se ne držim toga ??[smiley]
octopus:
”
evo onda mark za te http://www.youtube.com/watch?v=icAzyx8EsKU
”
ovo je Markova omiljena….[lol] [lol] [lol]
suzann baš se razumimo…….[thumbsup]
zeko: ” octopus: ” zeko: ” Šta kažete za sutra,imajte u vidu da je sutra post ne mislim na burzu[lol] zna li tko kako stoje u Cylipsa sa ribon[undecid] ” kakav post ? da nije sledeči petak isto??[smiley] ” Svaki petak do Uskrsa ” očete me izbacit iz društva ako se ne držim toga ??[smiley]
Za radnika,putnika i bolesnoga nema posta[lol] [lol]
Baš sam zvala tamo, kažu da ništa od ribe. Ali da se ne brinete ima salate svih vrsta
zeko:
”
octopus: ” zeko: ” Šta kažete za sutra,imajte u vidu da je sutra post ne mislim na burzu[lol] zna li tko kako stoje u Cylipsa sa ribon[undecid] ” kakav post ? da nije sledeči petak isto??[smiley] ” Svaki petak do Uskrsa
”
očete me izbacit iz društva ako se ne držim toga ??[smiley]
…….samo ti nama dođi.
octopus: ” zeko: ” octopus: ” zeko: ” Šta kažete za sutra,imajte u vidu da je sutra post ne mislim na burzu[lol] zna li tko kako stoje u Cylipsa sa ribon[undecid] ” kakav post ? da nije sledeči petak isto??[smiley] ” Svaki petak do Uskrsa ” očete me izbacit iz društva ako se ne držim toga ??[smiley] ” Za radnika,putnika i bolesnoga nema posta[lol] [lol]
3 u 1 – to sam ja
[lol]