dobro jutro i od mene,evo gledam vrime nešto tmurno,vitar puše a jučer lip dan[lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
ajde laku noč svima !!
mark kad te nije bilo malo sam puštao muziku ..[wink]
zašto ctopus kad me nije bilo , pa ne smetam valjda……..ili si nastojao održat raspoloženje , ako je ovo onda samo naprid..
imam osjećaj da će se danas fondovi počet polako vraćat na tržište , istina podvijena repa , ali vraćat……
zeko,
dobro jutro i od mene,evo gledam vrime nešto tmurno,vitar puše a jučer lip dan[lol]
Nisi lud da ideš radit po ovakom vrimenu ….. stoj kući i broji zaradu ……[pray][pray][pray]
zeko: ” dobro jutro i od mene,evo gledam vrime nešto tmurno,vitar puše a jučer lip dan[lol] ” Nisi lud da ideš radit po ovakom vrimenu ….. stoj kući i broji zaradu ……[pray][pray][pray]
Zajebaješ imaš i pravo,Što se ne izjasniš do kraja kako si sve rasprodao i sad guštaš kako burza i dalje pada.
Pametno si napravio slažem se,ali ne ide ti na čast da se nama koji smo još u dionicama naslađuješ[bye]
Ford,
zeko dobro je ovo šta on piše …. ali tek da znaš šta on misli….
Bolje da ne znam niti me zanima
Dobro jutro i od mene. Spremni za nove gubitke?[wink]
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
zeko,
drchip: ” zeko: ” dobro jutro i od mene,evo gledam vrime nešto tmurno,vitar puše a jučer lip dan[lol] ” Nisi lud da ideš radit po ovakom vrimenu ….. stoj kući i broji zaradu ……[pray][pray][pray] ” Zajebaješ imaš i pravo,Što se ne izjasniš do kraja kako si sve rasprodao i sad guštaš kako burza i dalje pada. Pametno si napravio slažem se,ali ne ide ti na čast da se nama koji smo još u dionicama naslađuješ[bye]
Zeko ???? [pray][pray][pray]
Dobro jutro i od mene. Spremni za nove gubitke?[wink]
danas bi ipak mogli u plus…….. to trubim cilo jutro dok mi truba ne pukne