Živili i dobar vam dan,
Čitam vas neko vrime i vidim da guštate.E pa i ja bi gušta i pridružija vam se. Prošli petak ste bili u Calipsa, pa ima li kakav plan za ovaj petak rado bi se pridružija, ako nije problem…[wink]
Živili i dobar vam dan,
Čitam vas neko vrime i vidim da guštate.E pa i ja bi gušta i pridružija vam se. Prošli petak ste bili u Calipsa, pa ima li kakav plan za ovaj petak rado bi se pridružija, ako nije problem…[wink]
Pozdrav njetto , dobro pratiš temu , vjerojatno će i ovi petak bit u calypsa pa se možeš pridružit …..prati stranicu ka i do sada i sve će ti biti poznato.Malo je sada zatišja ali večeras ovdje na temi sasvim druga priča ako ih puno ne boli glava , pa svrati……….
Živili i dobar vam dan, Čitam vas neko vrime i vidim da guštate.E pa i ja bi gušta i pridružija vam se. Prošli petak ste bili u Calipsa, pa ima li kakav plan za ovaj petak rado bi se pridružija, ako nije problem…[wink]
njetto nema nikakvih promjena… sljedeće okupljanje je u petak u Calypsa u 19:00h
vrata su ti otvorena, bit će nam drago da navratiš kao i svi ostali forumaši dobre volje
Pozdrav svoj ekipi i neka zbrajaju pluseve današnje.Ja zadovoljan jer doktor je platio pola pivskog računa a to nije malo.[smiley]
Pozdrav svoj ekipi i neka zbrajaju pluseve današnje.Ja zadovoljan jer doktor je platio pola pivskog računa a to nije malo.[smiley]
odkad si promijenio avatar tebi svi nešto plačaju…[huh]
nema me sljedeća 2 sata…[rolleyes]
….sad ćemo se mi malo razbaškariti…[proud]
Ford:
”
nema me sljedeća 2 sata…[rolleyes]
”
….sad ćemo se mi malo razbaškariti…[proud]
ajde bakice da im održimo stranicu na životu dok se oni bave važnijim stvarima