krivca što se mi prolila kava po compu.[lol] [lol]
zeko imaš posla za mene – ovo je u k….sve!! Ko je reka da se građevina ne isplati[lol]
Octopuse,kakvo je vrime u Sloveniji.Kod nas lip i sunčan dan,milina[lol] [lol] [lol]
Octopuse,kakvo je vrime u Sloveniji.Kod nas lip i sunčan dan,milina[lol] [lol] [lol]
počelo se vedrit. Al samo na nebu. zeko da je kot tebe još uvik milina….neznam dal tako dobro zajeb…ili si stvarno na tabletama[lol]
zeko: ” Octopuse,kakvo je vrime u Sloveniji.Kod nas lip i sunčan dan,milina[lol] [lol] [lol] ” počelo se vedrit. Al samo na nebu. zeko da je kot tebe još uvik milina….neznam dal tako dobro zajeb…ili si stvarno na tabletama[lol]
Ima svega pomalo,izmišalo se[angry] [angry]
zeko:
”
”
počelo se vedrit. Al samo na nebu. zeko da je kot tebe još uvik milina….neznam dal tako dobro zajeb…ili si stvarno na tabletama[lol]
Jel me se ovo spominje ili…….,ništa ne shvaćam.
octopus:
”
zeko: ” Octopuse,kakvo je vrime u Sloveniji.Kod nas lip i sunčan dan,milina[lol] [lol] [lol] ” počelo se vedrit. Al samo na nebu. zeko da je kot tebe još uvik milina….neznam dal tako dobro zajeb…ili si stvarno na tabletama[lol]
”
Ima svega pomalo,izmišalo se[angry] [angry]
Manje twist off na uranak.[shocked]
Kako je Mark počeo nećemo yubetu morat’ ni otvarat…..[thumbsup]
Biće bi me iskoristija nevaljalče mali…..[bye]
Zašto izazivaš[undecid][lol]