pa nisam ni pomislija na prve……….
Što bi ti one zadnje misliš da su za mene[shocked]
Odustajem za večeras ne mogu vas pratit pre brzi ste a pre sporo se otvara PD,
ujutro ću ćirnit šta ste nadrobili,,,,,,,pozdrav svima[kiss][wink]
zeko: ” Mateja ti si iznimka za tebe ćemo sve nabaviti[thumbsup] ” Sad kad si mi višu cijenu stavio[sad]
Sutra šaljem poštom besplatno[thumbsup][thumbsup]
popravlja se situacija … malo smo živnili jučer i danas…
još da sinoč doktor nije isprašio alabamu…
i da svojnov malo brže čita…
i da večeras octopus nije isprašio marka ni kriva ni dužna…
i da mravak nije isprašio ninnu….
pa di bi nam bio kraj…
popravlja se situacija … malo smo živnili jučer i danas… još da sinoč doktor nije isprašio alabamu… i da svojnov malo brže čita… i da večeras octopus nije isprašio marka ni kriva ni dužna… i da mravak nije isprašio ninnu…. pa di bi nam bio kraj…
Uf,šta napriča nisam pratio[undecid][undecid]
mateja: ” zeko: ” Mateja ti si iznimka za tebe ćemo sve nabaviti[thumbsup] ” Sad kad si mi višu cijenu stavio[sad] ” Sutra šaljem poštom besplatno[thumbsup][thumbsup]
A koje[huh]…več smo se dogovorili?[embarass]
mark1:
”
pa nisam ni pomislija na prve……….
”
Što bi ti one zadnje misliš da su za mene[shocked]
takvih nema na doktorovu popisu……
Ford: ” popravlja se situacija … malo smo živnili jučer i danas… još da sinoč doktor nije isprašio alabamu… i da svojnov malo brže čita… i da večeras octopus nije isprašio marka ni kriva ni dužna… i da mravak nije isprašio ninnu…. pa di bi nam bio kraj… ” Uf,šta napriča nisam pratio[undecid][undecid]
Zeko uzeo je ….. 2 tablete ….. a, ne zna da sam mu da one kojima je proša rok trajanja …….. i ode ……[bye][bye][bye]
mateja: ” mark1: ” pa nisam ni pomislija na prve………. ” Što bi ti one zadnje misliš da su za mene[shocked] ” takvih nema na doktorovu popisu……
E sad si mi opet probudio znatiželju koje bi ti meni preporučio…samo nemoj mi reči da češ mi reči kad dođem u Split jer tad čemo cijelo večer samo nas dvoje pričati[undecid]
ljudi pazite da tabletama nije isteka rok trajanja….
nemojte da vam doktor uvali priču: ” evo ja pijem 3 dnevno već godinu dana, i pogledaj me, nije mi ništa…”
mark1:
”
mateja: ” mark1: ” pa nisam ni pomislija na prve………. ” Što bi ti one zadnje misliš da su za mene[shocked] ” takvih nema na doktorovu popisu……
”
E sad si mi opet probudio znatiželju koje bi ti meni preporučio…samo nemoj mi reči da češ mi reči kad dođem u Split jer tad čemo cijelo večer samo nas dvoje pričati[undecid]
sve znaš……..