vidio sam – hvala Ford[lol]
[smiley][smiley][smiley][smiley]
voziš ti ovi svoj motorinić ikako ili čekaš lito….
baš se mislim bili ga upalila u petak do Splita….[lol] [lol] [lol]
mark1:
”
voziš ti ovi svoj motorinić ikako ili čekaš lito….
”
ako je bura nevalja , kiša isto ipak je bolje sa autićem……
pa mogla bi… u petak je jubilarno deseto okupljanje…
mravak: ” Ma daj svi ste 5!!!!!!!!! ” Mravak situaciju treba smitit a ne provocirat…. evo pitaj ninnu … u njemačkoj je 5 skoro ko u nas 1
Ma i to je dobro forde a ,,,,a šta da smo ka DAX -3.36[lol] [lol]
Ma i to je dobro forde a ,,,,a šta da smo ka DAX -3.36[lol] [lol]
je ali zato su nikidan rasli… ninna duguje svima cugu…
Ja u petak dolazim u zd pa možda navratim do vas i upoznam se sa vama kad već nisam mogao u zd … ako nakon sutra ostane za benzin …
Ja u petak dolazim u zd pa možda navratim do vas i upoznam se sa vama kad već nisam mogao u zd … ako nakon sutra ostane za benzin …
oho vistman ovo zd moglo bi bit znakovito…….
Ford: ” mravak: ” Ma daj svi ste 5!!!!!!!!! ” Mravak situaciju treba smitit a ne provocirat…. evo pitaj ninnu … u njemačkoj je 5 skoro ko u nas 1 ” Ma i to je dobro forde a ,,,,a šta da smo ka DAX -3.36[lol] [lol]
Evo dečki i cure ….. Ford je pita … Mateja pita ….. još malo ostalo …. velika je potražnja …..[proud]
Moram i ja u korekciji nešto privređivat ……..
P.S. sve ide preko Zeke ….. ja sam druga ruka ….. cicija … Zeko …. kod njega sve kao i dionice na količinu.[pray][pray][pray]
vistmane nećemo se puno dogovarat…. sječaš se kako je prošli put završilo….. kad te vidimo vidimo kad te nevidimo nevidimo….