Alabama: ” Ford: ” Alabama, Tin Ujević ti nije do kolina… ” E, u mojim godinama ćeš i ti tako. Shvatiš da je život kratak i da ostatak preba kvalitetno proživjeti.[thumbsup] ” Alabama ne znam baš koliko ti je godina ali i ja u svojim godinama znam da život ide prebrzo i da se treba što više smijati, voljeti i raditi što volimo, a za svađu i ostale takve stvari meni je zaista žao mog vremena[thumbsup]
Potpisujem. Nisam ja baš tako star.Recimo u najboljim godinama.[thumbsup]
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
Ford,
mislim da ste niksona krivo procijenili…
kako krivo ?? nema 30,a?
octopus: ” dobro večer svima … Mateji extra !! ( obeča sam !) ” Octopus ti si mi danas cijeli dan poljepšao[smiley] Ford vidim da ti je došla konjanica u pomoč da nečeš biti više sam[proud]
Mi njemu odmažemo ne pomažemo …..[thumbsup]
Ford: ” mislim da ste niksona krivo procijenili… ” kako krivo ?? nema 30,a?
nisam mislio na godine…
mateja: ] Ford vidim da ti je došla konjanica u pomoč da nečeš biti više sam[proud] ”
Mi njemu odmažemo ne pomažemo …..[thumbsup]
Potpisujem
” Potpisujem. Nisam ja baš tako star.Recimo u najboljim godinama.[thumbsup]
I ja volim misliti za sebe da sam u najboljim godinama[wink] i to svaku godinu nanovo[lol]
[emo_cool]
Ford,
octopus: ” Ford: ” mislim da ste niksona krivo procijenili… ” kako krivo ?? nema 30,a? ” nisam mislio na godine…
a ja sam zaboravio stavit [lol] [lol] [lol] [lol]
mateja: ” octopus: ” dobro večer svima … Mateji extra !! ( obeča sam !) ” Octopus ti si mi danas cijeli dan poljepšao[smiley] Ford vidim da ti je došla konjanica u pomoč da nečeš biti više sam[proud] ” Mi njemu odmažemo ne pomažemo …..[thumbsup]
Kako ne? Pa trudimo se dobro ga savjetovati. Da bude fin i pristojan, a ne kao kad je s nama[lol]
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
Alabama: ” ” Potpisujem. Nisam ja baš tako star.Recimo u najboljim godinama.[thumbsup] ” I ja volim misliti za sebe da sam u najboljim godinama[wink] i to svaku godinu nanovo[lol]
Ja sam svoje zaledila…[cool]