Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

evo Ford danas sam se i ja bavio sportom. Bio na utakmici[smiley]

Tako se i ja bavim sportom bolji mi je od Fordovog[rolleyes]

[emo_cool]

alabama, octopus… čestitke obojici… šteta da ne živite bliže pa da se vidimo i češće….

alabama, octopus… čestitke obojici… šteta da ne živite bliže pa da se vidimo i češće….

šta imam ja sad sa Alabamom i njegovim godinama[lol]

više volim dirat nego gledat…. pa makar šah

šta imam ja sad sa Alabamom i njegovim godinama[lol]

[rolleyes] izgleda da nisam samo ja pozadinski….

Ford: ” Alabama, Tin Ujević ti nije do kolina… ” E, u mojim godinama ćeš i ti tako. Shvatiš da je život kratak i da ostatak preba kvalitetno proživjeti.[thumbsup]

Alabama ne znam baš koliko ti je godina ali i ja u svojim godinama znam da život ide prebrzo i da se treba što više smijati, voljeti i raditi što volimo, a za svađu i ostale takve stvari meni je zaista žao mog vremena[thumbsup]

[emo_cool]

Ford preplašio si sve !!

Alabama: ” Ford: ” Alabama, Tin Ujević ti nije do kolina… ” E, u mojim godinama ćeš i ti tako. Shvatiš da je život kratak i da ostatak preba kvalitetno proživjeti.[thumbsup] ” Alabama ne znam baš koliko ti je godina ali i ja u svojim godinama znam da život ide prebrzo i da se treba što više smijati, voljeti i raditi što volimo, a za svađu i ostale takve stvari meni je zaista žao mog vremena[thumbsup]

svi smo mi tu negdi po godinama osim Ford-a i Niksona ( a oni imaju druge mane)[lol]

Ford preplašio si sve !!

[shocked] misliš ovo zbog diranja?

svi smo mi tu negdi po godinama osim Ford-a i Niksona ( a oni imaju druge mane)[lol]

A koje su to[huh]

[emo_cool]

octopus: ” svi smo mi tu negdi po godinama osim Ford-a i Niksona ( a oni imaju druge mane)[lol] ” A koje su to[huh]

neiskusnost[lol] [lol]

Pa dobit če to oni sa vremenom kao što smo i mi[proud]

[emo_cool]

New Report

Close