Ford,
mateja: ” Ford vidim da ti je došla konjanica u pomoč da nečeš biti više sam[proud] ” Jedva sam čekao da dođu…. Eto ti ih … vodi ih kući….
Pa ja bi ih vodila kuči ali oni neče[sad]…izgleda da znaju da imam muža[lol] [lol] [lol]
[emo_cool]
Pozdrav Mateji i Octopusu. Kako ste, ljudi?
hvala Alabama !! nekako ide , iskreno čekam burzu da okrene…al mislim da ču se načekat.Čekam kakvu tvoju večernju šifru. Npr. luk vam sutra neče orosit oko !! pozdrave vračam
Ford: ” octopus: ” dobro večer svima … Mateji extra !! ( obeča sam !) ” dobro večer hobotnice…. zašto mene nikad extra ne pozdraviš… a nikad ti ružnu riječ nisam uputio…. ” Morat češ si staviti neki zgodan avatar[lol]
pa da se zadovoljavaju na moj avatar….
[bye]
Alabama: ” Pozdrav Mateji i Octopusu. Kako ste, ljudi? ” Alabama ti si uvijek tako dobar da bi te zaista jednom željela upoznati i uživo ne samo po slici[wink]
vidiš Alabama zaj… što smo se pustili slikat[lol]
” Ja sam te extra pozdravio[wink]
Je, svaka čast oklahoma,vidio sam odmah da si ti čovik i po…samo si upa u loše društvo…
mateja: ” Ford vidim da ti je došla konjanica u pomoč da nečeš biti više sam[proud] ” Eto ti ih … vodi ih kući…. ” Pa ja bi ih vodila kuči ali oni neče[sad]…
Spoji ih na flat rate pa češ vidit kako neće doći….
Alabama: ” Pozdrav Mateji i Octopusu. Kako ste, ljudi? ” hvala Alabama !! nekako ide , iskreno čekam burzu da okrene…al mislim da ču se načekat.Čekam kakvu tvoju večernju šifru. Npr. luk vam sutra neče orosit oko !! pozdrave vračam
Sutra ćemo ploviti burzom, mirno, kao brodić na mirnom moru poput ulja[wink]
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
Mateja, stojim ti na raspolaganju[smiley]
Sad sam ostala bez riječi…a možda te jednom i držim za riječ[smiley]
[emo_cool]
Ford,
Alabama, Tin Ujević ti nije do kolina…
E, u mojim godinama ćeš i ti tako. Shvatiš da je život kratak i da ostatak preba kvalitetno proživjeti.[thumbsup]
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.